Nincs kedve valakinek vitatkozni valamiről?
Már megérte nekem, ha ezzel csak egy kicsit is romboltam az egódból. Illetve mindegy mit nyertem, ha nyertem, ennyi nekem elég.:D
`Zamat
Neem,nem. Összekevered a szezont a fazonnal. Azt fejeztem ki,hogy irritál,hogy belémkötsz. Szó se volt arról,hogy ezzel romboltad volna az egóm. Köszönjük szépen,én és az egóm még most is jól elvagyunk. Épp most készülünk pizzát enni,szóval minden békés és senki nem sérült.
De ha neked olyan szomorú napjaid vannak,hogy ennyire boldoggá tesz,hogy "nyertél",akkor egész nyugodtan folytathatjuk és időnként bedobom a törölkzőt,hogy érezd a szeretetem.
~Boszi
Igazán nem szeretném kiforgatni a szavaid, de ez nekem nagyon úgy tűnik, hogy a kedvességedre fogod azt, hogy vesztettél. Persze mindketten tudjuk, hogy ez nem igaz, azzal ellentétben, hogy szomorúan unalmasak a napjaim, ezt eltaláltad.
Mondtam már, nem belédkötök, te vagy most a szerencsés rászoruló, akinek segítséget nyújtok. Szerintem igenis csökkent az egód, csak lehet észre se veszed. A pizza egészségtelen, nem ajánlom (persze amin van ananász az kivétel).
Nézd,én nem értem miben vesztettem. Ez egy téma nélküli vita volt. Nem győztél meg semmiről,nem ismerem el,hogy bármiben is jobb/intelligensebb vagy és még Pisi Lilivel is ugyanott állunk,ahol a kezdetben. Mit nevezel te nyerésnek és vesztésnek? Hogy itthagylak-e? Vagy,hogy irritál a hülyeséged? Ez volt a cél? Vagy szeretnéd,hogy jelentselek,te papucsállatka..?
Olaszkolbászos volt a pizza és ezt is kellőképpen élveztem.
~Boszi
Mire fel jelentenél Pisi Boszi? Elérnéd vele, hogy 10 perc múlva visszajöjjek egy másik emaillel és profillal.
Az, hogy felidegesítettelek annyira, hogy itt hagyj és irritál a "hülyeségem", már örömet okoz a szánalmas életemben, szóval ezzel már nyertem. Egyébiránt attól még, hogy nem ismered el, intelligensebb vagyok mint te, ezt a vak is látja. De nem szeretném, hogy depressziós legyél miattam, ezért most elismerem, hogy nem vagy lehetetlen eset.
∆Zamat
Igen,Büdi Lili. Csikis vagyok. De ha hozzám érsz,reflexből ütök vagy rúgok. Egyéb kérdés?
~Boszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!