Nincs kedve valakinek vitatkozni valamiről?
Nekem a nevem annyit ér, mint a gyémánt, nem változtatnám meg akkor sem, ha 97 okom lenne. Kicsit rosszul érzem magam néha, amikor magamnak kell válaszolnom, mert más nem teszi, de ez van.
~Boszi
Ha ennyi időd van,akkor ne itt szekálj,hanem válaszolj. Rossz szokásod az identitás váltás/lopás és ideje elvonóra menni. Meg az alkohol miatt is. Meg a passzív-agresszivitás miatt is. Sok helyen vagy elb*szódva én mondom. De cuki vagy,hogy jelzéseket adsz. Ne aggódj,ha valaki belém köt itt,az tudom,hogy csak te lehetsz,mert csak te vagy ilyen paraszt.
~Boszi
Mármint én, Újonc? Esetleg Zamat? A kérdező? Nem feltűnő, hogy mióta megjelentem, eltűnt minden régi alak? Nem baj, legalább mi, parasztok tartsunk össze. Mire válaszoljak? Nem is volt kérdés. Nem baj, ha ezzel most magunkat jellemezted, akkor elfogadom.
~Boszi
El tudom képzelni,hogy valaki ezt majd másnap olvassa és azt fogja hinni,hogy megőrültem.. Tudod mit? Nyertél. Kész. Nem tudom mit,de megnyerted. Zavarsz,nagyon. Úgyhogy állítsad már le magad. Kezd nem vicces lenni a helyzet. Nem szeretem,ha ilyen módon játszadoznak velem és ezt az anonimitást. És ezt most komolyan írom.
~Boszi
Ui: akár azt is elismerem, hogy te vagy a legnagyobb király a világon, én pedig egy örök vesztes, csak ezt fejezd be, mert kezdem azt feltételezni, hogy megőrültem. Mintha az egyik énem beszélne a másikkal. Köszönöm.
~Boszi
Hú, látom én nem is kellek, meggyűlik a bajod saját magaddal is.:D
★Zamat
Igen,igazad van. :D Elvégre mindenki saját maga legnagyobb ellensége,nemigaz? Vagy szeretnél te lenni az ellenségem?
~Boszi
Ez így igaz, társam.
~Boszi
Mivel jár az, hogy az ellenséged vagyok? Ettől függ a dolog.
★Zamat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!