Nincs kedve valakinek vitatkozni valamiről?
Újonc, nem bántásból, de ez a te érdeklődési körödet minősíti, nem Pisi Lili történetét.:D
★Zamat
Hali!
Egy másik kérdéstől jöttem ide, vagyis rákerestem Büdi Lili nevére és ezt a kérdést is kidobta. Szóval én is itt vagyok. Flamingogirl és Büdi Lilit ismerem.
Írok is egy rövid bemutatkozó levelet:
A másik kérdés a rekord döntésről szól. Ott Cicás néni a nevem, mert sok macskám van (14 cicus). Viszont nemrég töltöttem a 17-et, szóval nem vagyok olyan öreg. ;) A másik kérdésnél a nevemet is kitalálták, így nem titkolom; Izabella vagyok.
Remélem befogadtok!
Cicás néni
Miért?
Cicás néni
Ennyi idősen már 14 macska és még ezen az oldalon is fent vagy... Rossz párosítás, Izabella. Sebaj, lehet, hogy itt találod meg a 14 barátot, aki hiányzik az életedből, szóval felőlem maradhatsz.:D
★Zamat
Bocsi, nem értem miről beszélsz. Széles baráti köröm van, ha erre utalsz. A macskák pedig csak háziállatok, nem barátok.
Cicás néni
Nyugi Belluska, csak vicceltem, nem kell komolyan venni a beszólásaimat. Hogy lehet elviselni ennyi hálátlan szőrpamacsot amúgy?
★Zamat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!