Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan érdemes nőként férfival...

Hogyan érdemes nőként férfival vitatkozni, hogy az eredményes legyen?

Figyelt kérdés

Az nem válasz, hogy a jó vita nemtől független, mert sokszor a benyomas számít. Ami jól áll egy férfinak, az nem biztos hogy hatásos egy nőtől, sajnos.

Egy barátnőm összekapott a férje haverjával, miután az többedjére tett bántó megjegyzést. Kicsit idegesen beszélt de normális dolgokat mondott, mègis az ő vékony hangjával amolyan "pattogó gumilabda" hatása volt. A srácról lepergett minden. Legközelebb is paraszt modon fog viselkedni vele ez borítékolható. Főleg mert látra, hogy sikerült jól fel húznia a lányt és még a férj sem avatkozott bele.

De hogyan kellett volna beszélnie a lánynak, hogy hatása is legyen?

2020. febr. 16. 21:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%
Sehogy. Egy nőt vagy komolyan veszünk férfiként vagy nem. Ha nem, akkor bármit mond a csaj le fog peregni.
2020. febr. 16. 21:54
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Vitatkozni senkivel se éri meg, sőt egyenesen lehetetlen eredményesen. A vitázás már más kérdés de attól, hogy neked vannak ész érveid még nem biztos, hogy a másik oldalon olyan van aki vevő is rá.

Egyszerűen ha valaki bunkózik nem kell a szívedre venni, elmondod hogy te hogy érzel ezzel kapcsolatban, mit kifogásolsz (nem fogja meghatni, mert ha érdekelné, hogy te mit érzel akkor nem bunkózna) és onnantól kezdve levegőnek nézed.

Ha férfival lett volna az általad felvázolt konfliktus annak is ugyanez a vége lenne hacsak az elszenvedő fél nem nagyobb két fejjel, hogy testileg tudja befenyíteni a másikat.

Nyilván lehet égetni esetleg a vitapartnert de arra sincs garanciád, hogy te vagy az ügyesebb és jobban meg tudod sérteni, mint ahogy ő sértett meg téged.

2020. febr. 16. 22:28
 3/22 anonim ***** válasza:
87%

Sok esetben sajnos az sem használ, ha tökéletesen higgadtan és intelligensen vitázik egy nő; az kell, hogy a férfi egy másik férfi szájából hallja a dolgokat, hogy komolyan is vegye.

De persze az nem árt, ha nem ragadják el az indulatok, hiszen a férfit az csak szórakoztatja.

Mondjuk az esetben amit leirtal, alapból nem a nő vitaképességével volt a baj, hanem a férfi bunkóságával. Egy normalis ember nem aláz meg másokat.

2020. febr. 16. 22:48
 4/22 anonim ***** válasza:
86%
A konkrét esetben egy feltartott középső ujj, aztán levegőnek kell nézni a pasit. Kár több energiát ölni bele.
2020. febr. 16. 23:23
 5/22 anonim ***** válasza:
78%

Nálam nincs vitatkozás. Ha valaki vitázik velem, azt nem tudom komolyan venni. Vannak érvek, ellenérvek, tények, ha ezeket közli normális, határozott hangnemben, ezzel többet elér nálam. Én is ugyan ezt teszem. Vannak esetek, mikor ez lehetetlen és nem ér célba az üzenet. Az ilyen emberek agyilag sérültek, ezekkel nem lehet mit tenni.

A férj egy fallosz. Ha igaza van a feleségemnek, ha nincs, mellette állok és megvédem. Haver ide, vagy oda.

28f

2020. febr. 17. 00:21
 6/22 Blade Bone ***** válasza:
100%

Szerintem sehogyan... ugyanis ez egy kényes helyzet férfi és nő között, amit ha a nő nem tud kezelni és belemegy a férfi "játékába", egyértelműen veszíteni fog.

A leghatásosabb módszer két ember közt szerintem az egy vita során, ha azt indulatmentessé tesszük, mert amíg ez jelen van, ott tisztelet nem lesz.

2020. febr. 17. 01:12
 7/22 anonim ***** válasza:
7%

1. Megmondom,h tobbet ne jojjon a lakasomba,mert megeretem a 2 emberevo kutammal.

2. Mar hivom is a rendorseget,h nem akar elmenni a lakasbol a zaklato.

3. Ha a ferjed nem all melled,koltoztesd el egy hetre.

2020. febr. 17. 02:02
 8/22 anonim ***** válasza:
83%
Én a nőkkel úgy szoktam hogy rájuk hagyom az egészet csöndbe maradok inkább mert van olyan amelyikkel le állok vitázni rendesen le támad és ha el is megyek képes utánam jönni.
2020. febr. 17. 02:17
 9/22 anonim ***** válasza:
80%
Csak egy kérdés a témát illetően, amit magyaráz, majd mosolyogva blogatva otthagyni.
2020. febr. 17. 07:31
 10/22 anonim ***** válasza:
79%
Legelőször az ilyen férjtől kellene megszabadulnia.
2020. febr. 17. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!