Nincs kedve valakinek vitatkozni valamiről?
Ezzel Tildát szólítottad fel, Tilda egy személy vagy több személy, vagy minket szólítottál fel és te vagy Tilda?
Sehogy se jó, kérlek kezdd újra!
- 634-es ügynök
Én; Mondjátok, Tilda!
Ti; Tilda!
Én; Ma-Tilda, holnap Hilda!
Engem az jobban érdekel,hogy a kedves belémkötő tényleg szórakoztatónak találja ezt az embert/sztorit vagy csak úgy belém kötött,hogy legyen vita. Mert szívesen átváltok én is agresszívba,csak az nekem szórakoztatóbb lesz,mint neked.
~Boszi
nekem lesz a legszórakoztatóbb azt hiszem.
De azért úgy kötött Bosziba is egyúttal, hogy BüdiLilibe is belérúgott egy kövéret. :( gonosz és sunyi, de nem eléggé, hogy kifogjon rajtunk.
Ez egy család, az Este befogadta BüdiLilit, ide nem kellenek renitenskedő agresszorok és provokátorok! :(
- Ügynök
Kérlek ne válts át agresszívba Boszi, nem szeretném, hogy rosszul jöjjél ki belőle. Szerintem sokkal viccesebb a pisis sztori, mint amilyen vicces te valaha leszel. Tényleg nem szeretnék vitát meg semmi, de ez az igazság, nem kéne irigykedni, hogy nem rád hárul az összes figyelem. Nyugi Pisi Lili, veled vagyok még mindig.
~ Zamat (aki beszólt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!