Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van-e olyan fiatal köztetek,...

Van-e olyan fiatal köztetek, aki úgy érzi, az ízlése valamilyen területen (pl. film, zene) inkább az évtizedekkel idősebbekéhez hasonló?

Figyelt kérdés

Pl. a 70-es évek zenéje

régi ritka zenék

noir, thriller filmek (1940-50-es évek)

szept. 15. 08:38
 1/4 anonim válasza:
Kérdés, hogy ki számít fiatalnak.
szept. 15. 10:11
 2/4 anonim válasza:
Én azt látom, hogy mostanában a nem ekkor a különbség zenékben generációk között, mert online mindenki mindent hallgat. Tök egy felületen vannak ott a legújabb és a régi zenék és nem úgy dobálja fel az ajánló, hogy most régi vagy új, szóval az egész egy nagy katyvasz minden korból.
szept. 15. 12:22
 3/4 anonim válasza:
Én a 2000-es években tiniként részben a 90-es évekhez vonzódtam. És a 2010-es években fiatal felnőttként a 2000-es évekhez :D Az meg hogy ki mennyire fiatal, teljesen relatív. Ja viszont a 40-50-60-70es évek sose vonzott igazán. Kicsit a 80-as, de ennél régebbre sose mentem.
szept. 15. 13:02
 4/4 A kérdező kommentje:

Mindegy.

szept. 15. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!