Vannak itt hozzám hasonló magányos lúzerek?
Figyelt kérdés
nincsenek barátaim, soha nem is voltak, párkapcsolatról meg inkább ne is beszéljünk, reménytelennek érzem hogy egy lány barátságnál többet érezzen irántam (bár már a barátságnak is örülnék). csak akkor hagyom el a lakást ha muszáj, senkivel nem tudom tartani a szemkontaktust. bár nem könnyen nyitok mások felé, nagyon értékelem a mély beszélgetéseket és az őszinte barátságokat. van még valaki hasonló helyzetben? 21fjúl. 7. 19:42
1/19 anonim válasza:
Igen, van, csak én kicsit idősebb vagyok (39) :)
júl. 7. 19:46
2/19 Kedves Vezető válasza:
Hát, nem is olyan rég még elég sikeres voltam párkapcsolat terén IS, de mostanában eléggé adja a jóságport az élet nekem is.. 39F.
júl. 7. 19:58
3/19 anonim válasza:
Csatlakozom ehhez, igaz nem ennyire szomorúan - Bpestről.
55 F
júl. 7. 20:00
4/19 anonim válasza:
Igen:)
júl. 7. 20:08
5/19 anonim válasza:
30F persze marok marcsa van azóta hogy kidobott az ex és lassan egyedül fogom nézni a lakásban ahogy szárad a festék....
júl. 7. 20:36
6/19 anonim válasza:
melyik vármegyében laksz?
júl. 7. 20:43
7/19 anonim válasza:
Én szívesen beszélgetnék, kicsit hasonló visszahúzódó személyiség vagyok, nehezen engedek magamhoz közel másokat, legyen szó barátságról vagy párkapcsolatról, abban én is reménytelen eset vagyok, a mély beszélgetéseket szeretem és értékelem legjobban és örülnék valakinek akivel megértenénk egymást. A szorongással is együtt tudok érezni, lehet hogy tudnánk egymásnak segíteni is ebben.
30/N
júl. 7. 21:29
8/19 anonim válasza:
csinálj egy dc szervert aztán jövünk egy páran beszélgetni, lehet még jó is lesz
júl. 7. 22:50
9/19 anonim válasza:
luzer már annyira nem, de magányos igen
valaki, dumálni?
30/F
júl. 7. 23:00
10/19 anonim válasza:
40 éves erősen molett nő vagyok, aki szeretne ismerkedni és szereti a dagi csajokat, írjon nyugodtan.
júl. 8. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!