Vannak itt hozzám hasonló magányos lúzerek?
"reménytelennek érzem hogy egy lány barátságnál többet érezzen irántam"
Ha korodbeli, magányos lány lennék, én el tudnám képzelni, hogy érdekeljél, úgyhogy ne add fel! Csak meg kell őket keresni, mert – érthető okokból – nem a társaság közepén kelletik magukat! Keresd a visszahúzódó, félszeg lányokat!
Ne nézd le magad
Az hogy nincsenek barátaid nem olyan durva dolog nagyon sok embernek nincs baráti inkább csak haverjai nincs mit ezen szégyellni
Párkapcsolat ha eleget keresel elöbb utóbb találni fogsz csak tényleg keresni kell és tenni érte van időd meg amúgy is adig örülj amíg nincs xd
Az hogy nem szívesen mész el otthonról szerintem nem baj ha neked ott jó akor ott jó nem kell eröltetni amit nem akarsz.
Ez olyan mint ha el mennél focizni úgy hogy nem is szeretsz focizni
A mentális egéségedel sajnos én nem tudok mit kezdeni vagy te magad meg oldódó vagy kérsz segítséget pszichológus tol
nem biztos hogy segít de ártani csak nem árt
Ez a én véleményem
Bocsi a helyes írás ért Visza eső vagyok meg ilyenek xd
"nagyon sok embernek nincs baráti inkább csak haverjai nincs mit ezen szégyellni"
nekem még haverjaim sincsenek sajnos
"Párkapcsolat ha eleget keresel elöbb utóbb találni fogsz csak tényleg keresni kell és tenni érte van időd meg amúgy is adig örülj amíg nincs xd"
már lassan 8 éve vágyok egy barátnőre, most már annak örülnék ha sikerülne találnom egyet
Hát ha haverokat akarsz szerezni akor keres olyan embereket akik szeretik azok a hobbikat amiket te is akár ide is ki írhatsz egy ilyen kérdést hát ha lesz valaki
Párkapcsolat keresésre nem tudok túlságosan jó helyet mondani itt meg probálhatod néha meg esik hogy valaki gyakori kérdésen talál párt de ritka
En is 21 F vagyok. Voltam pánikbeteg szorongó emetofobias mai napig szorongok néha DE!...
Még is van egy több mint 2 milliós autóm, 3 éve gyönyörű barátnőm, munkahelyem, hobbim, félretett penzem. Vajon mi lehet a kulonbseg??
Az hogy én nem adom fel.
Aki luzernek érzi magát az gondoljon arra hogy az elete utolsó perceiben megfog bánni mindent. Azzal a kérdéssel hogy mi lett volna ha....
Ha már sírva jottem erre a világra legalább röhögve menjek el.
Sziasztok.
Hasonló vagyok, ötvenes pasiként.
Jó lenne egy normális embert találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!