Grafika szakos vagyok, azonban több éve semmi motivációm nincs az iskolán kívüli rajzhoz. Lenne itt valaki, esetleg hasonló helyzetű, akivel tudnánk "motiválni" egymást? Esetleg art tradelni, ilyenek
Figyelt kérdés
aug. 9. 21:08
1/9 Noren1989 válasza:
Ez az emberek kategóriàban jobban mutatna.
aug. 9. 21:21
2/9 anonim válasza:
Engem lerajzolhatnál meztelenül
Lány vagyok
aug. 9. 21:32
3/9 A kérdező kommentje:
lány vagyok... a motiválást pedig nem olyan értelemben írtam
aug. 9. 22:05
4/9 anonim válasza:
Én esetleg tanulhatnék tőled - de hány éves vagy?
Még tizenéves vagy már a húszas éveidben jársz? (Tényleg fura, de biztosan "édesanya pótlék" lennék már az életedben...) Szüleid korosztálya talán.
50N
aug. 10. 01:41
5/9 A kérdező kommentje:
16
aug. 10. 08:25
6/9 anonim válasza:
Mutasd meg pár rajzod, adok ötletet, hogy mit lenne érdemes megpróbálnod sulin kívül.
aug. 10. 09:00
7/9 anonim válasza:
szoktál zenét hallgatni rajzolás közben? az tud motiválni
aug. 10. 09:15
8/9 anonim válasza:
Az motiválna, ha annyira rossz rajzot küldenék, hogy ki akard javítani?
aug. 10. 14:51
9/9 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok sak én dekoratőrnek tanulok. Van amikor elkap a hév es nekiállok de ritka
okt. 5. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!