Van társad, barátod?
#20 ha mélyen magamba nézek - mert hogy én is ilyen ember vagyok amilyet leírtál - nagy erők mozognak a folyamatos médiafüggésnek. Az egyénnek egy hatalmas kihívás ezt leküzdeni önmagában.
Nem tudom egyébként mi tudná lenyomni az instant kielégülést, amit a social media tud. Mert ugye pont hogy attól lesz értékes és mély egy emberi kapcsolat is, hogy idő van benne. Nem megy egyik percről a másikra (alapjáraton, nyilván ha valaki a szemed előtt menti meg a gyermeked életét, ott azonnal kialakul egy mély kapcsolat, de ilyen valljuk be nem sok van). El kell menni hackernek azt mondom. :D
Nincs párom.
Akikkel időnként jól megvagyok, olyanok vannak. Barátok? Inkább csak rokonok,haverok, kolléganők, kollégák, ismerősök.
Barátság szerintem elvárásokkal teli dolog.
52/N
Több barátom is van. Kapcsolatom nincs.
31F
Barátok vannak... De csak "igazi" barátok... - ezért kevés.A haverkodás már nem kell, nem fontos.
Ami, aki fontos lenne, az egy "Társ"...
De úgy tűnik,ilyet elég nehéz találni...Nem tudjuk hol keressük.
Pedig milyen jó is lenne/lehetne...
55/N
27. Nekem is van innen bringa -és túratársam.:) De mi ráadást nem is azonos, csak szomszédos megyében lakunk, így alkalomadtán tudunk rá csak sort keríteni, de írásban rendszeresen tartjuk a kapcsolatot.
Csak érdekességnek írtam. Nem egy korosztályban és sportban evezek veled, meg hogy nektek sem kell a távolság miatt megszakítanotok a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!