"Szia, neked most van barátod?" kérdés messengeren valami új fogadás részegen a haverok közt?
Figyelt kérdés
Egyik ismerős rám írt ezzel a kérdéssel fb-n, kb. egyszer beszéltünk egymással egész életünkben, annak is több mint fél éve. Semmi közös nincs az életünkben. Tudja, hogy kapcsolatban vagyok, adatlapomra is ki van írva, azért sem értem, hogy ez most félre ment üzi lenne vagy valami fogadás van manapság? Vagy esetleg ilyen továbbítós vírus lenne? Vagy mindenkinek elküldi, van ilyen opció is állítólag, főleg ünnepek környékén szokták használni, hogy mindenkinek elküldhető egy adott üzenet. És valaki hátha válaszol rá párkeresés céljából?? Mindenesetre értelmetlennek gondolom válaszolni rá.2022. nov. 18. 18:18
1/6 anonim válasza:
üldözési mániád van, a helyedben felkeresnék egy pszichológust
2022. nov. 18. 19:02
2/6 anonim válasza:
Én meg simán letiltanám a francba és törölném az ismerősök közül. Aztán 5 perc múlva már nem is emlékszem rá nemhogy még kérdést írjak ki róla.
2022. nov. 18. 19:04
3/6 anonim válasza:
Pedig jól el lehet baszni a hangulatát, ha poénkodásnak szánta és a haverjaival nagyot röhögött rajta. #staytoxic
Pl: kapcsolatban vagyok, de nem hinném, hogy te is😄
Vagy: Szükséged van valamire a páromtól?
2022. nov. 18. 19:07
4/6 anonim válasza:
Ez milyen kérdés ,mert nem tudom annak értelmezni.
2022. nov. 18. 19:11
5/6 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem te sem vagy sokkal különb agyilag ennél az ismerősödnél.
2022. nov. 18. 19:48
6/6 anonim válasza:
Jó kapcsolatod lehet, ha egy ilyen debil üzenet annyira foglalkoztat, hogy még kérdést is kiírsz róla. Biztos, hogy a megfelelő emberrel vagy?
2022. nov. 18. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!