Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS!!! Mit találjak ki a barátnőmnek?
Még fogadtunk a barátnőmmel ha ő nyer akkor kérhet tőlem bámit, és ugyan ez fordítva. Vegül én nyertem de nem tudok mit kitalálni.
Nem hülyeségre gondolnék, hanem valami romantikusra, érzelmekkel telire. De neki ne csak jo legyen hisz vesztett, de nem akarom megalázni se.
Kérlek segítsetek!!!
A válaszolóknak előre is nagyon köszönöm!
Fizesse ő a következő randit.
Süssön vagy főzzön valamit.
1 órás masszázs olajjal meg zenével.
Hat akkor mondd mire gondoltál.
Hasonlo fogadásoknál a baratnomnek pl szoknyában bugyi nelkul kellett randira jonnie es tortentek dolgok az asztal alatt. Volt hogy taviranyithatos vibrivel a bugyiban kinoztam. Vagy szereznie kellett egy lányt hármasra, aki nekem is bejön. Stb.
Akkor ha másra gondoltál van elképzelésed. De akkor miért kérdezed? Vagy miért nem írod le konkrétan?
Ha szexhez kell ötlet akkor bugyi nélküli randi, szex játék bevonása, szem bekötése, szerepjáték, extrémebb hely, erotikus masszázs, petting. De akkor ne virágokkal meg célozgatásokkal írd körbe, hogy ehhez kell ötlet, hanem konkrétan. Hogy mik azok a szexel vagy izgatással kapcsolatos dolgok, ami büntetés, de nem túl durva. Egyből nem cuki muki sütést meg masszázst kaptál volna válaszul 😂
Ha meg attól féltél, hogy mi van ha megszólunk, hogy ennyi idősen szexelsz mit érsz vele? Bumm, néhány ismeretlen beszól. Azon kívül kapsz néhány ötletet és max átkategorizálják a kérdést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!