Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van társad, barátod?

Van társad, barátod?

Figyelt kérdés
Leírhatod a nemed, korod, és hogy barátot vagy társat keresel. Persze, pár szót írhatsz magadról, úgy könnyebben fognak írni neked.

aug. 10. 19:20
1 2 3 4
 1/36 anonim válasza:
Egyik sincs, és lassan már ott tartok, hogy egyiket sem nagyon akarok.
aug. 10. 19:30
 2/36 A kérdező kommentje:

Sajnálom. Pedig jó, ha van egy igaz barát.

Nekem csak egyetlen barátom van. Párkapcsolatot én se akarok, pedig már nem is vagyok olyan fiatal.

aug. 10. 19:34
 3/36 anonim válasza:
#2: Az igaz barát nagyon ritka. Akiknek eddig hittem, azok leginkább csak a szájukkal voltak barátok, nekem meg nincs szükségem arra, hogy ilyenekre pazaroljam az időmet és az energiámat. Legutóbb nagyapám halála rázott meg, akkor próbáltam beszélgetni pár emberrel. Elmondtak pár általános semmiséget, és ennyi. Azóta sem kérdezte meg egyikük sem, hogy hogy vagyok. Ha ilyenek az emberek, akkor ugyanott vagyok, ahol a part szakad.
aug. 10. 19:39
 4/36 anonim válasza:
Barátom nem igazán van, jó ismerőseim vannak. Nős vagyok, tehát max barátság, vagy szex.
aug. 10. 19:44
 5/36 anonim válasza:

Párom hét éve nincs, barátom pedig négy éve lépett ki az életemből.

Utóbbi fájt jobban, mert szinte testvéri volt a több éves kapcsolatunk.

De ahogy látom magam körül az embereket,egyre ritkább aki elmondhatja,hogy őszinte és kitartó barátság van az életében.

55 F

aug. 10. 19:47
 6/36 anonim válasza:

Volt, amíg nem csalt meg, azóta csak vagyok mellette, amíg nem halok meg vagy enged el végre..

Ezen a helyen nincsennek valódi barátok, csak érdek kapcsolatok, így egy jó barátom sincs.

Olyanok vannak, akikkel néha lógok, de feleslegesnek is érzem, mert én nem profitálok az együtt töltött időből sohasem, csak ők.

25F

aug. 10. 19:52
 7/36 A kérdező kommentje:

#3-as: Sajnálom. És megértelek. Hasonló helyzetben vagyok én is. Apukám most májusban halt meg, és a kedves "barátaink", akikre legjobban számítottunk, sehol sem voltak. Pedig anyukámnak nagy szüksége lett volna rájuk.

Ilyenek az emberek. Mindenki csak a maga hasznát nézi. Igen, az igaz barátság nagyon ritka, talán nincs is olyan.

#4-es: Barátság extrákkal :D :D

De ettől függetlenül lehetnének barátaid, akikkel megbeszélhetnél sok mindent.

#5-ös: Igen, az emberek sajnos ilyenek. Felszínesek, és nem őszinték a másikkal. Pedig egy barátság alapja az őszinteség, és ha ez nincs meg, akkor nincs értelme a barátságnak.

#6-os: Sajnálom, hogy ilyen barátaid vannak. Pedig fiatal vagy még.

aug. 10. 20:10
 8/36 anonim válasza:
Nincsenek barátaim, nincs barátnőm. (F42)
aug. 10. 20:43
 9/36 anonim válasza:
Társam van, de egy barát jól jönne. 23 éves fiú vagyok, jelenleg egyetemre járok, hobbiból zenélek és könyveket gyűjtök. Szeretem a természetfilmeket, és szeretek kutatni is, illetve sakkozni :).
aug. 10. 20:44
 10/36 anonim válasza:

talán a barátságok csak valamilyen helyzet mentén tudnak kialakulni. Valamilyen közös történetben. Vmilyen csínytevésben. Közös megpróbáltatásban. Esetleg egy hosszas tevékenységben.

Nekem vannak éppen. Bár már nem olyan nagyon közeliek. De változó ki mennyire tudja terhelni a másikat a problémáival. Meg ugye, hogy ha elpanaszolja illetve kiadja magából valaki, az mire jó és mire nem?

Így van ez az örömökkel is.

Manapság nagyon egyedüli lett mindenki. A mostani kultúra arra sarkall, hogy ha valami nem megy, dobd ki, cseréld le. Hasonlóan az emberi kapcsolatokkal is. Szingliség menő. Egyedül fejlődni menő.. stb. Nem tudjuk egymással megbeszélni a dolgokat. Inkább elmegyünk egy magánpszichológushoz..

Bár lehet csak én látom ilyen borúsan. :D

aug. 10. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!