Van olyan barátod akivel online ismerkedtetek meg és azóta nagyon jóban vagytok? Hol ismerted meg?
Én az összes online megismert barátomat innen a gyakoriról "szereztem" :D 2014 óta használom az oldalt, és rengeteg emberrel beszélgettem már innen, de csak kevesen maradtak meg máig.
Összesen 4 illetőt tartok számon, akire azt tudom mondani, hogy már túlléptük az "online ismerős" kategóriát, és valódi barátokká váltunk.
26/F
Anotalkon ismertem meg a srácot tavaly nyáron, azóta is beszélünk és találkoztunk is. Jó embernek, és jó barátnak is tartom őt
17/l
#7 nem találkozunk rendszeresen, mivel nem lakunk olyan közel egymáshoz. Rendszeres találkozás nélkül hogy lehet egymást barátnak tekinteni? Hm, simán
Mivel ő egy olyan személy akit nagyon birok, és tudom hogy bízhatok benne, számíthatok rá.
Ő még sokkal többet is jelent nekem , mint pl egy egyszerű osztálytárs, akit bár látok minden nap, nem is ismerem igazán
1 barátnőmmel 2-3 éve mindennap beszélgetek online, másik országban él, és a minecraftban ismertem meg.
Discordon egy youtuber barátom szerveréről ismerem a többi online barátom. Ott is kb 2-3 éve vagyok fent. (Ezt a youtubert is online ismertem meg, kicsi csatornája van, ezért családiasabb az egész.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!