Online ismerkedtem. Ráfáztam. Most fenyeget! Van okom félni? Bővebben lent
Attól tartok, ez egy zsarolás. Ő talált rád vagy te őrá a neten? (Gyanítom, az előbbi.)
Szóval kiszedte belőled az útlevéladatokat némi aprópénzért, és most megzsarolt. Tartok tőle, ha visszafizetnéd a harmincezret, sem volna elég, mert most már nyerő helyzetben van.
Szerintem fogadd meg #1 tanácsát!
a penzt utald vissza, aztan tiltsd le mindenhonnan, ennyi.
Amugy meg ennyi esszel hogy jarhatsz egyetemre?
Azért vigyázni kell az ismerkedéssel, mert India az az ország, ahová kivisznek lányokat k*rvának.
Hülye voltál, hogy lefotóztad neki az adataid. Mostantól hamisíthatják.
Ha az útleveled fotóját elküldöd, az épp elég hogy másolatot csináljon belőle, és akármire felhasználja. Ha "szerencséd van" akkor csak eladja, és valaki a te hamisított okmányoddal fog eljutni A-ból B-be, de az is előfordulhat hogy ennél sokkal nagyobb baj lesz ebből.
Én nem gondolom hogy ő egy befolyásos ember mert akkor egyéb módszerei lennének arra, hogy okmányokat szerezzen, viszont ha ügyesen ért a számítógéphez, akkor nem is kell befolyásosnak lennie ahhoz, hogy megkeserítse az életed az internet segítségével.
Ezzel semmiképpen nem azt akarom mondani hogy buta lennél, mert senki sem születik úgy, hogy mindent tud a világról, de az azért eléggé köztudott hogy az indiaiak két dolog miatt ismerkednek európai nőkkel a neten. Vagy azért hogy letelepedhessenek Európában a nő segítségével, akinek bemesélik hogy mennyire szerelmesek, csak hogy elvehessék, és így sikerüljön megtapadni, vagy pont azért, ami veled is történt, hogy iratokat szerezzenek, amivel aztán elég sok mindent tudnak kezdeni.
Én szorítok neked, hogy megúszd, és nagyon kíváncsi leszek hogy mi lesz ebből, örülnék ha update-elnél minket, ahogy történik valami változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!