Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mikor egyik baratod eltunik...

Mikor egyik baratod eltunik evekre, majd utana vissza akarja kunyeralni magat, azt, hogy kezeled?

Figyelt kérdés

Evekig benne van minden kozos programban, majd kapcsolata lesz es hirtelen nem er ra semmire. Nehany hetente, havonta ir par szot chaten, a talalkozasok miatta megszunnek.

Aztan szakitanak 2 ev utan es utana azonnal keres, hogy raerne, hova menjunk es mikor.

Mit mondatok ennek az embernek?

aug. 4. 11:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Lapat
aug. 4. 12:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy ne haragudj, de ez nem így működik, hogy évekig felém se nézel, teljesen leépítesz, aztán egyszer csak előkerülsz. Bocs de már másik társasággal mozgok, te pedig edd meg amit főztél.
aug. 4. 12:11
 3/11 anonim ***** válasza:
44%
Nekem eleve nincsenek ilyen problémáim, mert a "barátaim" egyáltalán nem keresnek engem soha, ha én nem keresem őket, rám soha senkinek nincs ideje. De a tiedéhez hasonló helyzetben én is azt mondanám az illetőnek, hogy ha eddig nem érdekeltelek, akkor hagyj békén, nem foglak szórakoztatni.
aug. 4. 12:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Leráznám. Nem hánytorgatnám fel neki, hogy csak úgy eltűnt, de sose érnék rá semmire, ha ír pár semmitmondó szót visszaírok. Csak leesik neki.
aug. 4. 12:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha senkim se lenne többet, akkor sem "fogadnám " vissza. Eltűnni egy barátságból nagyon nagy bunkóság, ha nő teszi, ha férfi.

Bár mondjuk én két év alatt már tiltottam és töröltem volna mindenhonnan. Ahogy minden olyan "barátom" aki velem szemben így viselkedett, ezt kapta.

aug. 4. 12:55
 6/11 anonim ***** válasza:
Így van, tiltanám én is. Kizárt, hogy cseverésszek vele. Megmondanám, hogy nem érek rá aztán tiltás.
aug. 4. 16:17
 7/11 anonim válasza:
Nagyon sokat kéne bizonyítania ahhoz, hogy újra barátok lehessünk. Ilyet egy értelmes ember nem csinál. Ne hagyd, hogy leakasszon amikor épp kellesz. Egyébként az első reakcióm nekem is a tiltás lenne :D.
aug. 4. 17:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Arcon köpni és hagyni gondolkodni hogy miért kapta.
aug. 4. 20:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Én nem mondanék neki semmit sem, nem érezném azt, hogy bármit is kellene.
aug. 4. 22:21
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ismerem ezeket a visszakunyerálós fajtákat, ha baj van, magányosak akkor jönnek mint légy a szarra, addig meg hencegnek, elvannak mint a befőtt.
aug. 4. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!