Mit csináljak azokkal az emberekkel akik nálam jobb körülmények között élnek, de ha megtudják hogy pénzem lesz egyből kunyerálni próbálnak? Arra gondolok hogy megtörténhet hogy egyszer csak jobb körülmények közé kerülök mint ők
Figyelt kérdés
és el se tudom képzelni hogy akkor hogy kunyerállnának...2023. jan. 5. 08:49
1/20 anonim válasza:
Nem adsz és kész. Ilyenekkel a kapcsolatot sem érdemes tartani.
2/20 A kérdező kommentje:
Jó csak én valami frappáns válaszra vagyok kíváncsi.
Egyetértek hogy jó megszakítani a kapcsolatot az ilyenekkel de nekem is kell valami szórakozás nem?
2023. jan. 5. 09:07
3/20 anonim válasza:
Ilyesmin miért gondolkodsz, te most kunyerálsz ezektől az emberektől?
A nem egy bevált szó!
4/20 anonim válasza:
Hát ha te ilyen emberekkel jól érzed magad akkor hajrá, te frappáns ember.
5/20 anonim válasza:
Ha kér, adsz mert jó keresztény vagy.
6/20 A kérdező kommentje:
Igen adnék inkább olyasmit ami nekem volt akkor még ha nem is tőlük. Pl. Kitaláltam egy frappáns válasz közben:
2023. jan. 5. 09:18
7/20 A kérdező kommentje:
Választ
2023. jan. 5. 09:19
8/20 A kérdező kommentje:
Tudok adni egy hasonlóan fizető munkát mint amilyen nekem akkor volt amikor először kunyeráltatok tőlem.
Akkor azt mondtátok hogy jó nekem most biztos nektek lesz jó.
2023. jan. 5. 09:19
9/20 anonim válasza:
Te most arról álmodozol, hogy megnyered a lottót és megalázol másokat?:D
Ráadásul leírtad, hogy még csak nem is feltétlen azokat akarod megalázni akik korábban téged aláztak meg...
Nagyon szerencsétlen lehetsz:S
10/20 A kérdező kommentje:
Munka is létezik nem csak lottó. Ha megalazo hogy valaki hiaba kunyerál akkor az nem miattam az s az ő választása.
2023. jan. 5. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!