Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek ha veszélyben...

Szerintetek ha veszélyben érzem magam pl úgy érzem hogy nem vagyok biztonságban és bármikor megtámadhatnak az jobb ha megtörténik vagy inkább az öngyilkosság?

Figyelt kérdés
Vagy ia az a jobb ha váratlanul ér a dolog vagy saját magával teszi meg az illető. Ez csak egy kérdés, de szeretnék válaszokat kérni rá ha lehetséges egyáltalán. Köszönöm

2018. jún. 8. 11:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Nagyon nem mindegy, hogy te most unatkozol, és pont ez az eléggé elvadult téma jutott eszedbe, vagy tényleg veszélyben érzed magad és tényleg az öngyilkossággal koketálsz. Ez utóbbi esetben sürgősen menj pszichológushoz, de akár pszichiáterhez is, mert nem vagy veszélyben, viszont ezzel a fixa ideával a saját életedet teszed tönkre.
2018. jún. 8. 11:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Honnan veszed hogy biztonságban vagyok nem ismersz de nem megyek pszichologushoz sem mivel ez csak kérdés volt nem unatkozok csak érdekel hogy melyik a jobb választás ha ilyen előfordul valakinél esetleg hogy megfenyegetik vagy hasonló... De talán választ nem is kapok rá csak gondoltam megpróbálom feltenni ezt a kérdést tudom elég vad meg ilyesmi de akkor is érdekelne a válasz. Hogy vajon melyik lenne a reális ha valakinél előfordulna nem feltétlen rólam lenne szó most nem kell úgy venni.
2018. jún. 8. 11:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Értelmes ember nem lesz ilyen miatt öngyilkos, ha veszélyben van, akkor segítséget kér, vagy közd a veszély ellen.

Ha valakinek ilyen gondolat jut eszébe, az jobb, ha sürgösen felkeres egy pszichiátert, mert komoly baja van agyilag!

2018. jún. 8. 11:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem voltam még olyan veszélyben, hogy az öngyilkosság lett volna az egyetlen kiút, és nem is szeretném ezt megtapasztalni. Te miért érzel így? Van konkrét probléma, vagy csak fiktív a dolog?
2018. jún. 8. 11:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem érzed annak a logikátlanságát, hogy a bizonytalan halál elől a biztos halálba menekülsz?
2018. jún. 8. 11:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat csak érdekelt a téma hogy mit gondoltok róla. Egyébként nem vagyok veszélyben de előfordulhat ha valakit megfenyegetnek ilyesmi hogy érdekelt a dolog vajon mi lenne a helyes döntés ilyenkor. De semmi olyan nincs csak hát kitudja sose lehet tudni.
2018. jún. 8. 11:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Ez csak kérdés volt hogy mi lenne ha úgy érzi az ember fenyegetik és nincs biztonság érzete akkor az is lehetségesnek tartom hogy ha olyan személy hogy megteszi. De ezt csak feltettem kérdésként mert érdekel ki mit gondol ezügyben akár nagyon indulatosan akár visszafogottan a témában de köszönöm a válaszokat és mindent...
2018. jún. 8. 12:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Nagyon függ a személytől meg a szituációtól, hogy ki mit reagálna, tehát nem nagyon lehet erre egyértelmű választ adni.
2018. jún. 8. 12:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ utolsó. Igen tudom függ a személyiségtől is hogy ki milyen beállítottságú mennyire hajlamos rá stb.
2018. jún. 8. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!