Más is érez így?
Figyelt kérdés
Az öngyilkosság erős szó, inkább a kilépést használnám. Az van h már évek óta csak egyre rosszabb az életem és kudarcot csak kudarc követ. Egyszerűen nem tudom elfogadni azt az életet amit elérhetek. Havi max 200ezres fizetéssel büdös életben nem lesz saját ingatlanom, nem tudok elmenni nyaralni külföldre és nem merek gyermeket vállalni sem, hisz annyit se tudnék megadni neki amennyit én kaptam anno. Feltettem a kérdést már ezerszer h megéri e: napi 8órát dolgozni +4et utazni, hazaérni egy olyan lakásba amit épp h csak ki tudok fizetni és épp h csak megélek. Megéri ez? Miért? Miért küzdök a vegetálásért? Annyi örömöm van az életben h a párom még mellettem áll, de sajnálom h velem van még, neki is csak elcseszem az életét. Ha kiszállnék talán őt megmenthetem és magamat is a szenvedéstől. A tovább tanulást megnéztem, nincs rá pénzem és ha lenne is azzal amilyen képzést még leraknék, nem biztos h tudnék akár egy kicsivel is többet keresni. A hitel nem opció és azzal a kevéssel ami igényelhető is lenne sem házat, sem vállalkozást nem lehet kivitelezni. Elértem életemben ara a ponthoz h reménytelen, kilátástalan és erőtlen lettem. Hisz több pénzt adózok mint amennyit a számlákra költhetek. Évek óta az öngyilkosságon fantáziálok, volt is pár kísérletem és azt hiszem egyre közelebb kerülök, de azért gondoltam megkérdezem, hátha volt valaki hasonló helyzetben mint én.2018. jún. 6. 18:23
1/4 anonim válasza:
Inkább értékeld, hogy van párod, aki szeret.
Sokunknak semmilyen szeretetben nincs részünk.
2/4 A kérdező kommentje:
Épp ezaz hogy értékelem és szeretem.
És nem akarom ilyen életre kárhoztatni.
2018. jún. 6. 18:54
3/4 anonim válasza:
Te nem vagy normális.
Az emberek nagy része örülne az életben, ha szeretet kapna, te meg itt sírsz hogy csak 200e kapsz...
4/4 anonim válasza:
Elmondom hogy vannak olyanok akik a felét keresik meg a 200 ezernek és mégis boldogok, miért? Mert van családjuk, vannak akikért érdemes élni. Neked ott van a párod például. Talán együtt laktok, nem tudom. Ha nem hát törekedjetek arra, ő is biztos dolgozik. Keress másik munkát ha ez nem tetszik, biztos hogy van ami jobban fizet mint ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!