Szerintetek hogyan érez irántam?
Tavaly januárban ismertem megy egy férfit. Rögtön jóba lettük, jól kijöttünk egymással. Ő a fővárosban lakik, én vidékről jártam/járol fel tanulni egy két napra. Elkezdtünk találkozni, munka után a munkahelyén filmeztünl, kajáltunk. Pár honap múlva volt köztünk valami, de azt mondta nem szeretne velem lefeküdni míg az év végi vizsgáimon túl nem vagyok. Megtörtént mindkettő. Azóta ha megyek fel, egy éjszakát együtt töltünk, általában ott is alszom. A munkahelye egy sarokra van, ahol lakom, ha felmegyek tanulni, útba esik, így mindig benézek, beköszönök, beszélgetünk. Egy év telt el, egyre közelebb kerültünk egymáshoz, de ugyanúgy megnevettet, roppant figyelmes, érdeklödő. A munkahelyi társaságával is jóba lettem, együtt szoktunk bandázni. Mostanában többet lógunk együtt, elhiv eseményekre ahova őt is a barátai, akiket nem ismerek. Egyszer éjjel említette, hogy néha ha kérdezik, mi a helyzet a "csajokkal" akkor nem tagad le. Ugymond titkos a viszonyunk a nagy korkülönbség miatt: Ő 44 én 20., de ismerősök előtt mer arról beszélni hova menjünk, ki kinél alszik aznap. Vasárnap nálam aludt, és a "magamhoz szorítalak jó szorosan állandóan" alváson és pár homlokpuszin kívül semmi nem történt.
Főként barátok vagyunk, kis extrával, de néha mintha nem csak barátságot érezne. Plusz infó, hogy más lányokkal nem csinál hasonlókat.
Vajon csak elszórakozásból vagyok neki, vagy tényleg érezhet kicsit többet irántam mint egy átlagos haver/barát iránt érzett szeretet.
Ha érdekel még részlet, írj privát üzenetet!
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!