Miért kunyerálnak az emberek csoportokban pénzt?
Az ilyenekkel az a helyzet, hogy pénzügyileg analfabéták, aluliskolázottak, nem dolgoznak, mert vagy lusták vagy semmihez sem értenek. És mivel tanulni soha nem tanultak, eszük ágában nincs bármit is tenni, hogy kitörjenek a helyzetből, így a legkézenfekvőbb másoktól lejmolni. Na, ezt viszont tökélyre fejlesztették és ha 100-ból egy szerencsétlent meg tudnak fejni, ők már jól jártak.
Az ilyen aljanép miatt ignorálja az ember az olyanokat is, akiknek tényleg szüksége volna a segítségre.
"Én sem vagyok eleresztve pénzügyileg, de mindig azon voltam/vagyok, hogy előteremtsem a megélhetésemhez szükséges anyagi forrást."
ők is ezt teszik...
próbáljàk előteremteni...
Azért kunyerálnak, mert semmibe nem kerül, nincs semmi kockázata, viszont ha bejön, akkor akár hatalmas is lehet a megtérülése.
Te mindent megteszel, hogy magad előteremtsd a pénzt, ő megpróbálja, hogy másoktól össze tudja-e szedni.
Neked nem éri meg így próbálkozni, mert a kéregetéssel kapcsolatban vannak gátlásaid. Mivel neked a munka bejött, nem kényszerülsz a gátlásaid leküzdésére.
Neki megéri így próbálkozni, mert nem ilyen gátlásai vannak. Ha ez bejön neki, akkor máshogyan nem is kell próbálkoznia és más gátlásait nem kell leküzdenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!