Mondja már meg valaki, ez miért van?
Sokszor futottam már ebbe bele, de most extrán sz*rul érintett ,mert jófejnek tűnt a pasi (nő vagyok) plusz még közel is laktunk egymáshoz. Szóval tegnapelőtt rámírt itt privátban, tegnap 3 óráig tök sokat beszélgettünk, mondhatni csapta a szelet, aztán 3-kor "dolga akadt", ami teljesen rendben is van, mondta ,hogy majd jön , na és hát azóta is jön..... eltűnt, mint szürke szamár a ködben. Azóta nem lépett fel Viberre ahol beszélgettünk, és meg sem kapja amit írtam neki ( egy "szívhez szóló" lehetne gerinces és leírni ,hogy nem akar ismerkedni üzenetet), szóval nem tudom. És ezt nem értem mire jó. Mikor először áradozol a másikról, aztán meg eltűnsz.
Más járt már így itt ? Mi ennek az oka? Miért nem lehet egyenesen megmondani, ha mégsem akar az illető ismerkedni? Én meg szoktam mondani, kapok is érte hideget,meleget, de legalább korrekt vagyok.
Mintha én írtam volna ki a kérdést esküszöm.
Együttérzek veled.
Aki egy ilyen szitut nem ért meg, ott nagyon mások az értékrendek.
De ami a legérthetetlenebb egy ilyen dologban, h tök jól elvagytok, nyoma nincs, h unszimpi lennél a másiknak , és eltűnik 😊
Két megoldás lehet, Sztem. 1: unatkozik az illető és pár napig beszélgettek , amíg nincs más elfoglaltság, vagy.. Nincs vagy 😀 nem tudok 2. opciót.
Szinte csak ilyenekkel ismerkedtem össze . Eleinte a jaj de jó veled bestelgetni, jaj de aranyos vagy, szép a hangod , nagyon örül , lelkes stb 😀 utána ha elengedem a beszélgetést , meg is szakad a dolog.
Szóval én megértelek😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!