Mondja már meg valaki, ez miért van?
Sokszor futottam már ebbe bele, de most extrán sz*rul érintett ,mert jófejnek tűnt a pasi (nő vagyok) plusz még közel is laktunk egymáshoz. Szóval tegnapelőtt rámírt itt privátban, tegnap 3 óráig tök sokat beszélgettünk, mondhatni csapta a szelet, aztán 3-kor "dolga akadt", ami teljesen rendben is van, mondta ,hogy majd jön , na és hát azóta is jön..... eltűnt, mint szürke szamár a ködben. Azóta nem lépett fel Viberre ahol beszélgettünk, és meg sem kapja amit írtam neki ( egy "szívhez szóló" lehetne gerinces és leírni ,hogy nem akar ismerkedni üzenetet), szóval nem tudom. És ezt nem értem mire jó. Mikor először áradozol a másikról, aztán meg eltűnsz.
Más járt már így itt ? Mi ennek az oka? Miért nem lehet egyenesen megmondani, ha mégsem akar az illető ismerkedni? Én meg szoktam mondani, kapok is érte hideget,meleget, de legalább korrekt vagyok.
Beszéltetek meg bármi időpontot vagy napszakot vagy valami? Ha nem akkor felesleges rágódni.
Ám az én esetemben nem először mondta az illető "10 perc/fél óra és vagyok" aztán faszán ott hagyott fél napra, órákra.
Aztán megbeszéltünk egy filmezést délelőttre...
Meg se jelent.
Nah azóta én ignorálom.
Elmondta ugyan az okokat, ám manapság az ő zsebében is ott az internet... Elég lett volna annyit megtennie "bocsi, majd később vagy máskor", hogy ne várjak rá.
Számomra szimpla barátnak se kell az olyan, aki nem tiszteli meg embertársát.
Nemhogy azon felüli kapcsolatra... Nos alkalmatlan, off.
Megunta a dolgot, nem gondolta komolyan, lett helyette más/jobb, elhalványult az érdeklődése.
Jobb esetben: hirtelen 100 fontos dolga akadt, nincs mindig netközelben, mert nincs okostelója...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!