Mondja már meg valaki, ez miért van?
Sokszor futottam már ebbe bele, de most extrán sz*rul érintett ,mert jófejnek tűnt a pasi (nő vagyok) plusz még közel is laktunk egymáshoz. Szóval tegnapelőtt rámírt itt privátban, tegnap 3 óráig tök sokat beszélgettünk, mondhatni csapta a szelet, aztán 3-kor "dolga akadt", ami teljesen rendben is van, mondta ,hogy majd jön , na és hát azóta is jön..... eltűnt, mint szürke szamár a ködben. Azóta nem lépett fel Viberre ahol beszélgettünk, és meg sem kapja amit írtam neki ( egy "szívhez szóló" lehetne gerinces és leírni ,hogy nem akar ismerkedni üzenetet), szóval nem tudom. És ezt nem értem mire jó. Mikor először áradozol a másikról, aztán meg eltűnsz.
Más járt már így itt ? Mi ennek az oka? Miért nem lehet egyenesen megmondani, ha mégsem akar az illető ismerkedni? Én meg szoktam mondani, kapok is érte hideget,meleget, de legalább korrekt vagyok.
Megkérdezted. Kaptál válaszokat.
Itt 2 vélemény lesz.
Szemét alak, 2 mondatra igazán lenne ideje bármikor. Ill. majd írd, van neki is élete.
Én is nő vagyok, de a 2-at vallom.
Nem kell körbeugrálni, mint egy pincsikutya. Attól még igenis lehet komoly az érdeklődése, hogy nem jelentkezik be naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!