Lennél a barátom? 19L
#60 De te is miről beszélsz? :D Ilyesmikről szó sem volt. Sziplán az volt a "vita" tárgya, hogy a kérdező teljesen érdektelen mód folytatta a csevegés a sráccal. Teljesen egyoldalúan ment a kommunikáció, mimt egy kérdezz-felelek. Ugye így nem lehet barátkozni. Erre válaszolt először, hogy nincs ideje beszélegetni. Utána pedig azt, hogy mert nem voltak érdekesek.
Én nem írtam rá, nem is fogok. Nekem még gyerek. De ha már barátkozni akar valaki akkor tegyen bele energiát, ha meg nem szimpatikus a másik ( amit nekem nehéz megérteni egy két levél után ) akkor közölje a másikkal.
61, arról beszélek, hogy minek gyilkolni egymást a képernyőn keresztül... Minek? Mond el, mert te pl biztos idősebb vagy akkor, mint amit megadott kort, minek fikázni itt össze vissza mindenkit? Értelek amúgy, értem miről beszélsz, csak azt nem értem, hogy minek kell itt feleslegesen civakodni? Nem ír vissza nem ír vissza és akkor mi van? Én is írtam, hogy értelmetlen úgy ismerkedni, hogy nincs ideje, meg többel egyszerre nem jó, mert nem tud figyelni, de és? Hagyod leszarod és tovább állsz, vagy gyerekes módon elkezdjük fikázni a kérdezőt? Aztán ki a gyerek.
Én sem írtam rá, fogalmam sincs milyen ő, mert nem vagyok az a fajta, aki szeret egy lenni a sok közül, de nem fogok cirkuszolni itt, mint egyesek :D mit érsz el vele? semmit, max hülyének néznek páran.
Tök jó, hogy itt nem lehet megkülönböztetni egymást. Én itt nem veszekedtem senkivel #64. A srác írta le a véleményét és elkezdtek ezen vitázni a kérdezővel.
Én csak részben igazat adtam neki, meg a kérdezőnek is. Mindkettőjüknek igazuk van a saját szemszögükből.
Em beszéltem a kerdezovel, pár levél utan tisztessegesen elkoszontem tőle.
Nem egy szoszatyar típus, de hat amennyien bekovettek az ismerkedesre létrehozott instajat egyből elkoszontem, mar csak azert is, mert nincs instagrammom :(.
Ha mindenkinek probal valaszolni, akkor nem csodálom, hogy ilyen beszelgetesek születnek, viszont azt nem értem, hogy minek kell itt hisztizni.
Nem jött össze ennyi. Lehet valakinek megfelel, valakinek nem, mit kell kritizalni ennyire a masikat. 24F
Fuuuhuh, nem semmi kommentháború bolt itt.
De páran azért belegondolhattak volna a fene nagy eszükkel, hogy valószínűleg nagyon sok jelentkező lesz és valószínűleg szegény kérdeznek nem lesz ideje mindig mindenkinek regényekben válaszolgatni. :D
Minden esetre, ha még áll a kérdés és baratkoznál, ismerkednél, akkor dobj nekem is nyugodtan egy üzenetet! 😄
24 éves fiatal férfi vagyok egyébként, még elvileg benne a korhatárban.🤔
Ha pedig számít a lokáció neked egyébként, akkor Pest megyei vagyok, Budapesttől kb 35-40 km-re. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!