Lennél a barátom? 19L
Figyelt kérdés
Magamról annyit hogy 19 éves lány vagyok, szeretek zenét hallgatni, rajzolni és festeni is. Picit introvertált vagyok, de igyekszem nyitni. Szívesen ismernék meg új embereket, az sem zavarna ha több alakulna mint barátság. Nem a külső lényeg, lelkitársra, tartalmas beszélgetésekre vágyom. Lányok, fiúk jelentkezését egyaránt fogadom, örülnék ha 18-25 között lennél.2023. aug. 12. 20:05
41/73 anonim válasza:
Legalább ne hazudoznál,ha ez igaz lenne amit te mondasz nem lenne alapból erről szó.Én tapasztaltam privátban hogy rohadttúl más vagy mint amit itt állítasz magadról és képes vagy hülyének nézni bárkit csak hogy jószínben tűnj fel.
2023. aug. 13. 18:33
42/73 anonim válasza:
Mellesleg én voltam tegnap az első aki panaszkodott rólad és azóta minimum 2-3 másik ember is hasonlókat mond rólad szóval ezek szerint mégse mondok hülyeségeket mert akkor senki se osztaná a hasonló gondolatait veled kapcsolatban:)
2023. aug. 13. 18:36
43/73 A kérdező kommentje:
Nem hazudozom, nem szokásom, még mindig 4 emberrel beszélgetek folyamatosan, ha nem tudnék kommunikálni nem így lenne.
2023. aug. 13. 18:44
44/73 anonim válasza:
4 ember a garancia arra hogy te jó beszélgetőpatner vagy? Attól még a többi akik valószínűleg többen vannak ott semmit se tettél a beszélgetéshez. Az én beszélgetésembe te semmit se tettél hozzá csak vártad a kérdéseket és még arra se vetted a fáradtságot hogy vissza kérdezz hamár kérdezni nem voltál hajlandó semmilyen témában. De igazából nem érdekel, csak jobbnak látom ha szólok azoknak akik még nem üzentek neked hogy ne lepődjenek meg ha ignoralva lesznek a semmire. :)
2023. aug. 13. 18:53
45/73 A kérdező kommentje:
Írhatsz ide akármit, egy üzenetbe nem hal bele senki és legalább megtapasztalja hogy nem vagyok ilyen. Valószinű te is leragadtál a Sziamizunál, nem volt érdekes az üzeneted és továbbléptem. Ennyi
2023. aug. 13. 18:57
46/73 anonim válasza:
De ha barátkozni akarsz, te is dobhatsz fel valamit témat ha látod, hogy a másiknak ez nem olyan egyszerű egy idegennel. De egyből elkönyveled és ignorálod. Ez inkább tűnik úgy, hogy unatkozol és azt akarod, hogy valaki szórakoztasson. Mintsem valóban barátkozni.
Egyébként nem az előző vagyok. Csak bizonyos dolgokban igaza van.
Persze mindenkinek szíve joga eldönteni kivel akar beszélni. Csak szerintem a barátkozás 2 emberes, te is nyithatsz.
2023. aug. 13. 19:04
47/73 anonim válasza:
A kérdezö írta hogy introvertált szóval valószinü hogy nehezebben nyilik meg, ezért szerintem nagyon is logikus hogy olyanokkal beszélget szivesebben akik letudják vmi értelmessel szólítani, mert az hogy mindketten totál introk sosem müködne, a férfi dolga hogy nyisson a lány felé, és ha lány lassan nyilik meg akkor is foglalkozik vele és elöbb utóbb célt ér
2023. aug. 13. 19:07
48/73 anonim válasza:
Egyébként a kérdező úgy ítélkezik mindenkivel szemben aki nem ajánlja hogy privátban úgy kezd hogy "mesélj valamit". Áruld már el nekem ez mivel jobb mint amit te mantrázol hogy nem foglalkozol a szia mizus emberekkel? :)
2023. aug. 13. 19:07
49/73 A kérdező kommentje:
Ha nem lennék nyitott, nem írtam volna ki a kérdést
2023. aug. 13. 19:08
50/73 anonim válasza:
Nekem egyre szimpatikusabb a kérdező a trollkodásotok elébe áll és válaszol annak ellenére hogy könnyebb lenne ignorálnia az egészet. Egy igazi érdektelen lány vissza se nézne a kérdéséhez
2023. aug. 13. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!