Lennél a barátom? 19L
Figyelt kérdés
Magamról annyit hogy 19 éves lány vagyok, szeretek zenét hallgatni, rajzolni és festeni is. Picit introvertált vagyok, de igyekszem nyitni. Szívesen ismernék meg új embereket, az sem zavarna ha több alakulna mint barátság. Nem a külső lényeg, lelkitársra, tartalmas beszélgetésekre vágyom. Lányok, fiúk jelentkezését egyaránt fogadom, örülnék ha 18-25 között lennél.2023. aug. 12. 20:05
21/73 A kérdező kommentje:
Nem fogom újra kiírni a kérdést, mindenkinek írtam akinek tudtam, aki érdekesnek talált, azzal beszélgetek. Ha eltűnnek akkor ennyi volt, ez ellen nem tudok mást tenni azon kívül hogy kommunikálok. Akivel megvan a közös hang úgy is marad.
2023. aug. 13. 14:53
22/73 anonim válasza:
Dehát nek kommunikálsz mert annyi felé figyelsz, hogy nem tudsz minőségi kommunikációt kialakítani...
2023. aug. 13. 15:44
23/73 A kérdező kommentje:
Ha a beszélgetőpartnernek nincs ezzel gondja, akkor neked ne legyen:)
2023. aug. 13. 16:00
24/73 anonim válasza:
20.Az a probléma hogy nem is akar normálisan beszélgetni pedig azzal a céllal írta ki ide a kérdést. Kapásból úgy indít hogy mesélj valamit. Aztán ha kérdezel valamit válaszol ugyan de nem kérdez vissza szóval egyáltalán nem érdeklődik, ha meg úgy válaszolsz hogy vagy visszakérdez vagy ignoral akkor nyilván az utóbbit választja. Itt meg mosdatja magát hogy ő mindent megtesz a beszélgetésben. :)
2023. aug. 13. 16:04
25/73 A kérdező kommentje:
Nem kell elhinni semmit, ha nem tetszett amit írtam akkor meg talán szólni kellene nem itt kommentelni. Nem vagyok köteles "mosni" magam, nem is teszem.
2023. aug. 13. 16:07
26/73 anonim válasza:
Elképesztöen kötekedő a hozzászóló itt, nem érdemes vele foglalkozni.
Én majd írok egyébként ha lesz több idöm
2023. aug. 13. 16:11
27/73 A kérdező kommentje:
Nyugodtan írj :)
2023. aug. 13. 16:12
28/73 anonim válasza:
23, akkor mégis hogy akarsz barátkozni? jézus, hol zavarna engem, hogy nem fogsz magadnak barátot találni, mert nem figyelsz a másikra? :D ha a beszélgető partneredet nem zavarja, hogy nem figyelsz rá, akkor aztán biztosan hatalmas barátok lesztek :D :D
2023. aug. 13. 16:22
29/73 A kérdező kommentje:
Kicsavarni a szavaim na az nagyon megy. Én figyelek a másikra, de csak azoknak írtam vissza, akik nem egy "Szia! Mizu?"-val indítottak, hanem írtak is valamit. Jót beszélgetek 3-4 emberrel tegnap óta. Nem értem mi a problémád.
2023. aug. 13. 16:42
30/73 anonim válasza:
Nem csavartam ki, te írtad. Ha nem tudsz bánni a szavakkal, akkor gondold át előtte mit írsz.
Mondjuk arra nem is nagyon lehet mit írni.
Nekem nincs problémám, csak írtam pár sort, amit nem igazán értettem. Mindegy, elengedem a dolgot. Jó és tartalmas beszélgetést.
2023. aug. 13. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!