Lennél a barátom? 19L
Figyelt kérdés
Magamról annyit hogy 19 éves lány vagyok, szeretek zenét hallgatni, rajzolni és festeni is. Picit introvertált vagyok, de igyekszem nyitni. Szívesen ismernék meg új embereket, az sem zavarna ha több alakulna mint barátság. Nem a külső lényeg, lelkitársra, tartalmas beszélgetésekre vágyom. Lányok, fiúk jelentkezését egyaránt fogadom, örülnék ha 18-25 között lennél.2023. aug. 12. 20:05
31/73 anonim válasza:
Hagyjátok, már törölteti is azokat a kommenteket amik nem tetszenek neki, az előző kommmentem "véletlen" már nem látható. Reporthoz van ész, igazság fáj neki. :)
2023. aug. 13. 17:15
32/73 A kérdező kommentje:
Nem reportoltam semmit, be lehet fejezni a nevtelen vadaskodast, mert semmi értelme. Egy artalmatlan kérdés volt, remeltem hogy találok normalis embereket, de itt az a kisebb rész.
2023. aug. 13. 17:19
33/73 anonim válasza:
Nehéz úgy értelmes embert találni hogy maga az a ember se értelmes aki olyan embereket akar találni.
2023. aug. 13. 17:23
34/73 anonim válasza:
Kérdező, ne foglalkozz vele, egyértelmüen csak trollkodni jár ide a kérdésedhez, illetve vmi elképesztöen beteg nárcisztikus ember, a legjobb ha teljesen figyelmen kivül hagyod
2023. aug. 13. 17:25
35/73 A kérdező kommentje:
34, köszönöm
2023. aug. 13. 17:30
36/73 anonim válasza:
34 azt ugye vágod, hogy nem ugyanaz a kommentelő válaszol? vannak itt többen is.
37/73 anonim válasza:
34. Ha nem tűnt volna fel nem egy ember szólt hozzá hanem több is, másrészt ha nem írtál rá privátban addig ne játszd a nagy védelmezőt.
38/73 A kérdező kommentje:
Egyes embereknek mások ócsárolása a hobbija, semmi több.
2023. aug. 13. 17:35
39/73 anonim válasza:
Kedves kérdező, mond el nekem, hogy ki ócsárolt, drága lelkem? Én pl. feltettem egy kérdést, amit nem értettem és elmondtam, hogy nem biztos, hogy célt érsz el azzal, amit csinálsz. Sajnálom, ha rossznéven vetted vagy esetleg megsértett, nem az volt a szándék.
2023. aug. 13. 17:39
40/73 A kérdező kommentje:
De, elérek célt, mert akadt pár jófej ember akivel jókat beszélgetem. Nem vettem rossz néven csupán nem értem miért kell egy olyat ragozni ami nem is igaz. Nem vagyok se agyatlan, se bunkó mint itt egyes kommentekben olvasom. Csupán a Sziamizu-nál leragadt üzenetekre vagy az alkalmi kapcsolatot keresőkre nem reagáltam.
2023. aug. 13. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!