Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lennél a barátom? 19L

Lennél a barátom? 19L

Figyelt kérdés
Magamról annyit hogy 19 éves lány vagyok, szeretek zenét hallgatni, rajzolni és festeni is. Picit introvertált vagyok, de igyekszem nyitni. Szívesen ismernék meg új embereket, az sem zavarna ha több alakulna mint barátság. Nem a külső lényeg, lelkitársra, tartalmas beszélgetésekre vágyom. Lányok, fiúk jelentkezését egyaránt fogadom, örülnék ha 18-25 között lennél.

2023. aug. 12. 20:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 A kérdező kommentje:
Visszanézek igen, mert nem tartom jogosnak a felvetéseket, nem akarom hogy ez alapján ítéljenek meg.
2023. aug. 13. 19:17
 52/73 anonim válasza:
Attól még nem lesz jobb hogy válaszolgat. Ezzel csak azt akarja elérni hogy úgy tűnjön hogy ő semmi rosszat nem csinált csak mindenki hülye akivel nem folytatta a beszélgetést. Mellesleg te fixen annak a 4 embernek az egyike vagy mert másképp nem védenéd a semmire és állítanád be trolloknak azokat akik elmondják róla a véleményüket. Én tovább nem ragozom, amit akartam elmondtam róla.
2023. aug. 13. 19:18
 53/73 anonim válasza:

Nem vagyok a 4 ember egyike, csak éppen nincs idöm írni a kérdezőnek, de viszont látom hogy teljesen igazságtalanul szapuljátok és ezt nem hagyhatom szó nélkül.

Szerintem ti meg azok vagytok akiknek nem írt vissza, mert igénytelenül írtatok rá, eltudom képzelni a szinvonalt rögtön laza kapcsolat érdeklődési irány, kép minden részéről, elérhetöségei stb, vagy rosszabb esetbe szia hogy vagy....

Aztán persze ti vagytok felháborodva, esetleg a legidegesítöbb fajta, amikor írtok pár sort, utána elvárjátok hogy a lány szedjen fel titeket, és az ego beszakad ha nem igy történik

2023. aug. 13. 19:21
 54/73 anonim válasza:
Ugyanúgy itélkezel a semmire mint a kérdező. Meg is érdemlitek egymást, írj csak rá! :D
2023. aug. 13. 19:23
 55/73 A kérdező kommentje:
Senkit nem hülyéztem le, ti voltatok páran akik belém álltatok. Igen, megfogom magam védeni, mert nm tettem semmi rosszat azon kívül, hogy nektek az nem tetszett, hogy válogattam, és 100 emberből 40-et tartottam alkalmasnak beszélgetésre, akik közül 20 írt vissza kb, 4-5 emberrel meg azóta is társalgunk.
2023. aug. 13. 19:24
 56/73 anonim válasza:
#53 Látod? Te is ismeretlenül ítélkezel. :D
2023. aug. 13. 19:24
 57/73 anonim válasza:
Szánalmas ahogy továbbra is hazugságokkal tarkítva próbálod elhitetni az emberekkel hogy te vagy a jó és csak azok a rosszak akik kritizálnak téged vagy nem elég fejlettek hogy a te magasfokú szinteden társalogjanak, közben ezeknek az ellentéte vagy csak fáj az egódnak hogy beléd állnak páran nem hagyva hogy még többen bedőljenek neked!
2023. aug. 13. 19:35
 58/73 anonim válasza:

Szerintem meg be lehetne fejezni a vitát.

Én beszélek a Kérdezővel, és nekem semmi rosszat nem mondott.

Legyünk inkább békességben, már így is szét van offolva a topik.

2023. aug. 13. 19:38
 59/73 A kérdező kommentje:
Szerintem is befejezhetjük aki úgy látja jónak úgy is ír, aki nem az meg nem. ennyi
2023. aug. 13. 19:45
 60/73 anonim válasza:

22 és 28 vagyok, a frusztrációt ne itt vezessétek már le pls.

A szia mizura nem fog reagállni szinte senki normálisan és azt én pasiként is mellőzném, ha 100an írnának, de ebből is indultam ki, hogy lesz egy rakat priviző és nehéz lesz figyelni mindenkire. De ez nem ok a vitára.

Már csak az rosszabb, hogy az el lenne várva a nőtől, hogy küldesz neki képet a farkadról és azt írná vissza, hogy azonnal gyere és hadd sz.pjalak le. Nem írt vissza, vagy nem felelt meg nektek a válasza, akkor lépjetek tovább, valszeg nem vesztettetek sokat, mert nem egymást keresitek. Nem védem a kérdezőt, csak hát mit kell vitázni a hülyeségeken. Rengeteg nő van, ő most nem jött össze, majd más összejön.

Na béke srácok.

2023. aug. 13. 19:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!