Lennél a barátom? 19L
Nem vagyok a 4 ember egyike, csak éppen nincs idöm írni a kérdezőnek, de viszont látom hogy teljesen igazságtalanul szapuljátok és ezt nem hagyhatom szó nélkül.
Szerintem ti meg azok vagytok akiknek nem írt vissza, mert igénytelenül írtatok rá, eltudom képzelni a szinvonalt rögtön laza kapcsolat érdeklődési irány, kép minden részéről, elérhetöségei stb, vagy rosszabb esetbe szia hogy vagy....
Aztán persze ti vagytok felháborodva, esetleg a legidegesítöbb fajta, amikor írtok pár sort, utána elvárjátok hogy a lány szedjen fel titeket, és az ego beszakad ha nem igy történik
Szerintem meg be lehetne fejezni a vitát.
Én beszélek a Kérdezővel, és nekem semmi rosszat nem mondott.
Legyünk inkább békességben, már így is szét van offolva a topik.
22 és 28 vagyok, a frusztrációt ne itt vezessétek már le pls.
A szia mizura nem fog reagállni szinte senki normálisan és azt én pasiként is mellőzném, ha 100an írnának, de ebből is indultam ki, hogy lesz egy rakat priviző és nehéz lesz figyelni mindenkire. De ez nem ok a vitára.
Már csak az rosszabb, hogy az el lenne várva a nőtől, hogy küldesz neki képet a farkadról és azt írná vissza, hogy azonnal gyere és hadd sz.pjalak le. Nem írt vissza, vagy nem felelt meg nektek a válasza, akkor lépjetek tovább, valszeg nem vesztettetek sokat, mert nem egymást keresitek. Nem védem a kérdezőt, csak hát mit kell vitázni a hülyeségeken. Rengeteg nő van, ő most nem jött össze, majd más összejön.
Na béke srácok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!