Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lennél a barátom?

Lennél a barátom?

Figyelt kérdés
Ha igen, küldesz egy privát üzenetet? Feldobnád a napomat😌. 22f

2022. dec. 21. 20:39
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
nem
2022. dec. 21. 20:40
 2/23 anonim válasza:
Ennél kicsit többet kéne elárulnod magadról.
2022. dec. 21. 20:42
 3/23 A kérdező kommentje:
Miket meséljek magamról? Felesleges dolgok gondolom nem érdekelnek.
2022. dec. 21. 20:43
 4/23 anonim válasza:
Ok, meggyőztél, a válaszom: nem.
2022. dec. 21. 20:44
 5/23 A kérdező kommentje:
Jobb az őszinteség, ezt értékelem.
2022. dec. 21. 20:46
 6/23 anonim válasza:

Barát az lesz, aki lát benned valamit, aki értékeli és tiszteli a személyiségedet, az egyéniségedet, meglátja a kvalitásaidat.

Most ennyiből hogy akarsz barátokat? Vagy olyan "barát" kell, mint az óvodában, ahol csak random gyerekek összeverődtek azzal a címszóval, hogy "legyünk barátok"?

2022. dec. 21. 20:55
 7/23 A kérdező kommentje:
Nem, ez nem óvodás barátság akar lenni. De írhatok magamról akkor valamit, hátha érdekes lehet.
2022. dec. 21. 21:00
 8/23 anonim válasza:
Ezt te nagyon rosszul csinálod, már bocs. A Gy.k. meg nem erre lett kitalálva amúgy.
2022. dec. 21. 22:34
 9/23 A kérdező kommentje:
Átfogóan magamról: Azért szeretnék barátokat szerezni, mert életemben még egyszer sem volt olyan ember, akire rámertem volna bízni valami fontosabb tudnivalóim magamról. Megrögzötten 2 lépés távolságot hagyok mindenki mellett, amit szeretnék leengedni kicsit. Általánosságban mások előtt nem mutatok érzéseket, mert valóban elég kevés van. Komoly, precíz, sokszor nagy merev embernek írnak le mások és ebben igazat is adok nekik. Nem vagyok a barátságok “nagymestere” úgymond, ezért fenntartani se tudok másokban érdeklődést irántam. Nagyrészt csendes (introvertált) a jellemem, de sokat tudok beszélni olyannal, akinek érdekel a gondolkodása. Jobb hallgatóság vagyok ebből kifolyólag, tehát témát nem feltétlen én szolgáltatok másnak. Állandóan gondolkozom valamin, még azon is ami meg se történt igazából. Lehet kicsit bizarr, de érdekel a halál, csillagászat, építészet (ilyen egyetemre is járok), személyiségekkel kapcsolatos dolgok, hogyan épülnek fel az emberek, az univerzum röviden-tömören például. Nem vagyok túlzottan humoros, de aki sötét humorral rendelkezik azt bírni szoktam. A politikától hányok főként, meg minden egyéb híradóban elhangzó történéstől is. Szeretem a kórházas beütésű sorozatokat megszállottan, a kedvencem ezért is a Dr House. Nagyrészt hobbymnak a rajzolást mondanám, de ez nem szokta érdekelni az embereket. Nem tudok másokat átérezni, sokszor csak gondolkodni szoktam hosszan mit akarhatott az illető, emiatt már vesztettem el rengeteg embert magam mellől. Viszont soha senkivel se állok le vitázni, mert nem az én stílusom. Ahogy az sem, hogy hazudjak másnak mert az neki jobban esne.
2022. dec. 21. 22:51
 10/23 anonim válasza:

Hát, megmondom őszintén, nagyon nehéz dolgod lesz, ha valaha mélyebb barátságot akarsz felépíteni, főleg, hogyha itt akarod mindezt elérni.

Felnőtt korban már sokkal kevésbé tolerálják az emberek egymás hibáit, hiányosságait.

Sok szerencsét ettől függetlenül!

2022. dec. 21. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!