Lennél a barátom?
Hali.
Nem tudom, hogy itt tényleg ennyire negatívan állnak az emberek a másikhoz, vagy csak ki fogtál a commentek között egy negatív áradatot, nem tudom.
Viszont szerintem sose késő barátkozni, és igen is bárki tud mélyebb barátságokat kötni, akármilyen is legyen az ember.
Én szeretek beszélgetni mindenkivel, még azzal is, aki csak hallgat engem.
Örülök, ha meg tudok valakinek őszintén nyílni, és az akár lehet egy 5 percel ezelőtt megismert ember is.
Ha jó a kisugárzása a másiknak, akkor bárkinek őszintén el mesélem a negatív dolgaimat is.
Legyen az akár itt megismert ember, akivel csak írásban beszélek, vagy legyen akár élőben megismert is.
Simán lehet barátokat találni itt gyakorin, nyílván nem biztos, hogy itt fog az ember olyat találni, akivel egy életen át együtt lesz, de fog találni beszélgető partnert, az biztos.
Már írtam privátban nagyjából ezzel a commentel egy időben, ha szeretnél beszélgetni, várom rá a válaszod.
Üdv.: Andris! 😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!