Hogyan reagál, ha a legjobb barátom lennél és gyereket szeretnék tőled?
Mostanában azon gondolkozom, hogy majd a távoli jövőben, ha még mindig nem lesz párom, de mégis szeretnék gyereket megkérném a legjobb barátomat, hogy legyen az apuka. Akár úgy is hogy ő csak "az anyagot" adja hozzá... Ti hogyan reagálnátok a helyében?
20L
Én? többet a telefont se venném fel neked. Mert ezek szerint neked a barátság azt jelenti, hogy kihasználnád. Legyen egy gyerek apja, azért hogy NEKED jó legyen, na meg ugye fizessen majd gyerektartást - ugyanis ha ő az apa, akkor bíróság kötelezheti erre. Hogy esetleg szerencsétlen saját családot szeretne, és attól a nőtől gyereket, aki nem a barátja, hanem a szerelme? Mit érdekel az téged, igaz?
Tudod, én hiszek a férfi-nő barátságban, tudom, hogy létezik, de az ilyenek miatt kérdőjelezik meg az emberek ezt, mint te. Mert te nem barát vagy, ha egyáltalán megfordul ilyen rettentő önző gondolat a fejedben.
Hát, elég furcsa így elképzelni, hogy még csak hasonló helyzetben sem voltam... de úgy gondolom, csak azért, mert az illető hölgynek 20 évesen még nincs pasija, akármennyire is a barátom, ez számomra nem igazi indok.
Esetleg olyan helyzetben, ha már együtt van a párjával, akiről kiderül, hogy meddő, így érthető lenne a dolog, és úgy vélem, bele is mennék egy barát kedvéért.
De 20 évesen annyi minden áll még előtted, hogy szerintem nem lenne szabad ilyen kényszermegoldáshoz folyamodnod. Pláne ilyen helyzetben, hogy ő sokkal többet jelentene neked, nem csak mint spermadonor!
jó, gondolom a kérdező nem íratna alá apaságit, és nem tolna ki így azzal, aki szívességet tesz neki.
ha egy 35 éves kétségbeesett nő írja ki ezt, akkor megértem. de baze, 20 éves vagy, még van legalább 10 éved arra, h találj egy épkézláb fickót akivel lehet közös, normális családod. könyörgöm, ne temesd már magad!
16 évesen olyan baromi csúnya voltam, h még az ördög sem nézett rám, mégsem úgy rendeztem be az életem h egyedül magányosan döglök meg :)
Nem mennék bele. Az ígéretekben nem hiszek, tartásdíjat meg nem akarok fizetni.
A távoli jövőben már lehet, hogy nem is lennék a legjobb barátod, és lenne feleségem, gyerekek,és tuti a nejem sem rajongana az ötletért, és persze én sem.
Én nemet mondanék. Szerintem egy normális férfi ha már gyereket csinál, akkor része kell hogy legyen az életének.
Bármi legyen is most a politikailag korrekt álláspont, egy gyereknek szüksége van anyára és apára is, máskülönben felnőttként sok problémával fog szembenézni. Főleg, ha csak egy kis szívesség "anyagocska" a gyerek az apa részéről. El kellene gondolkodnod rajta, hogy ő ezt hogyan dolgozná fel. Biztos, hogy jó ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!