Lenne itt olyan lány, aki szeret adni magára, szereti sminkelni magát?
Figyelt kérdés
Persze nem vakolatra kell gondolni, de szeretem ha egy nő igényes önmagára, nőies, csinos, mindezek szerintem hozzátartoznak egy nőhöz.
Egyfajta intelligenciát is sugall, ha törődik magával, és igényes (nem pedig borzasztó) a sminkje.
Ha van itt ilyen, szívesen beszélgetnék vele, aztán meglátjuk, mi alakul. :)
Kedves, figyelmes, megbízható, humorral rendelkező, 32 éves férfi vagyok.
2023. máj. 29. 17:33
31/36 A kérdező kommentje:
Mindenki azt gondol és azt lát bele egyes szavakba, amit csak akar. Fő a rosszindulat és a negativitás.
2023. máj. 31. 17:48
32/36 anonim válasza:
Most bevághatod magad az áldozati pózba, de akkor kérlek mondd el, mit értesz lányok alatt :D
2023. máj. 31. 17:55
33/36 A kérdező kommentje:
Nem tartozom neked magyarázattal.
2023. máj. 31. 18:14
34/36 anonim válasza:
32 vagy. Ne lányokat hajkurássz, hanem nőket.
2023. máj. 31. 18:18
35/36 anonim válasza:
De elég egyértelmű hogy azért a pökhendi stílus, hogy nem tartozol magyarázattal, mert ha megmagyaráznád, akkor nekem lenne igazam :D
De szerencsére eddig nyilván senki nem írt :)
2023. máj. 31. 18:22
36/36 A kérdező kommentje:
Megmondtam, azt gondolsz, amit csak akarsz. :) Nem foglalkozom már veled. Ilyen "emberekkel" nem érdemes. Minden jót!
2023. máj. 31. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!