Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mi a különbség az között,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a különbség az között, hogy a lány ki akarja sminkelni a fiút, vagy a fiú kéri hogy sminkelje ki?

Figyelt kérdés

Legutóbbi randin megkérdezte a barátnőm, hogy kipróbálom-e a szájfényét, ebből jött ez a kérdés.

Nemtudom pontosan hohy ez most mit jelent vagy mi ilyenkor a teendő!

Kérlek segítsetek!

A válszokat előre is köszönöm!

2022. nov. 1. 15:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Kb az, hogy nem mindegy, hogy most esetleg a lánynak vannak dom hajlamai és szeretne kipróbálni egy felcsatolhatóst a barátján. Vagy a barátja kéri, hogy rakja seggbe.

Nagy baj egyikkel sincs, ha vannak ilyen hajlamai/hajlamaik.... De a kettő nem egy súlycsoport férfi szemmel nézve.

Voltam már őszintén én is kisminkelve egyszer, de cserébe nagyooon engedékeny volt a lány utána. De hogy ilyet kérjek, na olyan nem lesz.

Bár egyszer arra megkértem egy lányt, hogy fesse ki feketére a körmöm, bár az meg fogadás volt haverral

2022. nov. 1. 18:08
 2/3 anonim válasza:
100%

A lány nem kisminkelni akart, csak felajánlotta hogy próbáld ki. de inkább a kérdésre válaszolok...

Ha egy lány ki akar sminkelni, azt szeretetből akarja. ha engeded neki, akkor nevettek rajta egy jót, vagy a lány pofánröhög XD. Döntsd el, hogy kifestve lenni neked vicces, vagy égő. az alapján dönts!

2022. nov. 1. 18:12
 3/3 A kérdező kommentje:

Hát én azt gondolom hogy egy fiú ne sminkelgesse magát, viszont ha a lány annyira akarja, és cserébe ad is vmit, akkor lehet róla szó.

Köszönöm a válaszokat!

2022. nov. 1. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!