Lenne itt olyan lány, aki szeret adni magára, szereti sminkelni magát?
Persze nem vakolatra kell gondolni, de szeretem ha egy nő igényes önmagára, nőies, csinos, mindezek szerintem hozzátartoznak egy nőhöz.
Egyfajta intelligenciát is sugall, ha törődik magával, és igényes (nem pedig borzasztó) a sminkje.
Ha van itt ilyen, szívesen beszélgetnék vele, aztán meglátjuk, mi alakul. :)
Kedves, figyelmes, megbízható, humorral rendelkező, 32 éves férfi vagyok.
21-es: én a cicaszemen is felhúztam a szemöldököm :D
"Egyfajta intelligenciát is sugall, ha törődik magával"
Igen, ez így van. Csakhogy ez nem azt jelenti, hogy sminkel és botoxol és pedikűröztet, hanem hogy ápolja a fogait, nem vesz fel szennyes ruhát, figyel a táplálkozásra.
Szóval abban igazad van, hogy az intelligenciához köthető egy ápolt megjelenés, de a smink az már nem az alapvető igényesség kategória. És attól, hogy valaki sminkel, semmivel sem lesz okosabb mint mondjuk az a nő, aki matematikából phd-zik, de nem szereti az ilyen dekorkozmetikumokat.
"Kedves, figyelmes, megbízható, humorral rendelkező, 32 éves férfi vagyok."
Írhatnál a saját külsődről is, ha már a leendő választottaddal kapcsolatban csak az övét énekelted meg.
Elsőre legyen ennyi elég, ha valaki kíváncsi rám, az majd többet is megtud.
Úgy látom ezt az intelligenciát sokan még mindig nem értik hogy függ össze az igényes sminkeléssel. Ahogy észrevettem, egy butább nő nem tudja normálisan kifesteni magát, valami hibát biztosan találnék benne, nem találnám igényesnek, inkább taszítana. Viszont egy intelligens nő nem vét ilyen hibát, ő igenis el tudja készíteni úgy a sminkjét, hogy az igényes legyen, ne legyen benne semmi kivetnivaló. Mindemellett azt is mondtam, hogy az előbbinél vélhetően föl lehet fedezni akár egy butább, egyszerűbb tekintetet is, míg az utóbbi típusnál általában sugárzik az értelem az arcról.
Sehol egy szóval nem írtam ilyet, hogy nem lehet igényes, és intelligens egy olyan nő, aki nem festi magát, meg még sok egyebet olvastam itt.
32 éves férfiak ne legyenek már ennyire életképtelen hogy gyakorin akarnak ismerkedni, jesszus atyám....
Meg miért lányokat írsz a kérdésben? Magadat is fiúnak tartod?
24. Én meg pont az figyeltem meg, hogy a butábbakat érdeklik inkább a sminkelés fortélyai, erre ők képesek időt, pénzt, energiát áldozni, így akár ügyesebbek, tehetségesebbek is benne.
A sminkelés minősége nem függ össze se értelemmel, se diplomával, max. igényességgel.
Jómagam férfi vagyok. Lányok, hölgyek is írhatnak, aki csak szeretne.
Szerintem valamelyest összefügg az értelemmel is sok esetben. Nem állítom, hogy mindig, de az én megfigyelésem alapján sok esetben.
Az igényességgel mindenképp, én igenis szeretem, ha egy nő igényes. Vonzó, ha nőies, és törődik magával ilyen téren is.
Én nem az a típusú férfi vagyok, aki letagadja, hogy kedveli az ilyen lányokat, vagy épp szimplán nem értékeli, ha egy nő ilyen.
Lányok alatt valószínűleg nem a 30as nőkre gondolsz, de nem is a 25 évesekre :D
Ne nézzük már egymást hülyének :D
Keresgéljél a saját korosztályodban továbbra is, több sikered lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!