Van itt olyan csinos, értelmes lány, aki szereti magát sminkelni, és szívesen ismerkedne?
Figyelt kérdés
Szeretem, ha egy lány igényes, nőies, ad magára, tetszik ha normál mértékben sminkeli magát, pl. rúzsoz, cicaszemeket készít magának.
A tekintete igéző, és gyönyörű, főleg ha emögött egy kedves, megbízható lány lapul.
Elsősorban barátkoznék, aztán majd kialakul.
Harminc körüli férfi.
2023. febr. 4. 15:58
1/10 anonim válasza:
Vékony, szép fenekű, jó mellű ne legyen?
2023. febr. 4. 16:42
2/10 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen, számomra az arc, ami leginkább számít, illetve az értelem, a kedvesség.
2023. febr. 4. 16:44
3/10 anonim válasza:
Amilyet leírtál, az a fajta lány nagyon "sokba kerül"... Ők általában tudják a ferfiaknál elért értéküket és nem is adják oda magukat, csak maximum valakinek aki jól megéri és jól kijönnek vele. Szóval ha jó munkád van, legalább közepesen jó képű vagy, érdekes, magas szociális meg stb, akkor lehet náluk esélyed. Máskülönben kevesen váltanak be 1000 forintot egy százasért. (Hogy úgy mondjam.)
2023. febr. 5. 22:55
4/10 anonim válasza:
"Elsősorban barátkoznék."
Ja persze, én meg II. János Pál pápa vagyok.
2023. febr. 6. 09:00
5/10 A kérdező kommentje:
Ha magadból indulsz ki, az a te problémád. Én írtam, hogy elsősorban beszélgetnék, barátkoznék, aztán idővel úgyis kiforrja magát a dolog, hogy merre hány méter. De már csak beszélgetni is jól esne a lelkemnek egy ilyen típusú lánnyal, régebben volt már szerencsém hozzá.
2023. febr. 6. 20:47
6/10 anonim válasza:
Mintha magamat olvastam volna kár hogy nem egy korosztály vagyunk:(
2023. febr. 6. 21:13
7/10 anonim válasza:
Csinosnak nem mondanám magam azért lenne mit alakítani:D De mindig kihozom magamból a maximumot. Smink nélkül el sem tudnék indulni valahova. Nem tudom de engem zavarna ha nem tudnám magam ápolni. Nincs káros szenvedélyem,ezáltal utálom a dohányos embereket. Nekem is az a gondom hogy idős vagy hozzám😕
2023. febr. 6. 21:16
8/10 anonim válasza:
Nincs
2023. febr. 8. 23:46
9/10 anonim válasza:
"Elsősorban barátkoznék"
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2023. febr. 18. 22:43
10/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, mert te aztán annyira tudod, hogy a másik mit szeretne, igaz?!
2023. febr. 19. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!