Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Van olyan lány itt rajtam...

Van olyan lány itt rajtam kívül még aki "kényszeresen" sminkel? Ha nem tudok reggel sminkelni, szabályosan rosszul érzem magam.

Figyelt kérdés

Minden nap kisminkelem magam, itthonra is, akkor is ha egész nap sehova sem megyek. Csak lefekvés előtt mosom le. Szabályosan rettegek tőle hogy a párom meglát smink nélkül, habár többször is szóvá tette hogy nagyon szépnek talál úgy (egyszer-kétszer azért látott).

Ha valamiért nem tudok reggel sminkelni, kellemetlen érzésem van, nem hagy nyugodni a dolog. Nemrég beszéltem pár emberrel és ilyesmit a cigisek éreznek, meg a kényszerbetegek, pl. egy ismerősöm aki a kezét mossa folyton mert fél a baciktól. Arra jöttünk rá, hogy nagyjából pont ugyanazt a folyamatos nyugtalanító érzést érzi ha nem tud kezet mosni, mint én ha nem tudok sminkelni.

De ennek ellenére szerinte ami nekem van az nem kényszerbetegség csak egy nagyon berögzült szokás. Mint a fogmosás vagy ilyesmi.

Szerintetek csak túlzásba viszem, vagy ez már pszichológiai gond?

2022. aug. 25. 10:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Minden, ami károsan érinti az életminőséged, pszichológiai gond. Ez a fajta értelmetlen szorongás és önelfogadás hiánya bizony terápiára szorul.
2022. aug. 25. 10:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van ilyen érzésem, de azért nem ennyire. Mostanában rákattantam a rúzsokra, de napokig otthonülősdi volt, én meg álmodoztam róla, hogy kirúzsozom magam végre:D De otthonra nem szoktam soha. Sokszor már azért akarok menni valahova, hogy összedobhassak egy fullos sminket.

Azért a te helyzeted durva, ez már biztosan nem okés úgy.

21/N

2022. aug. 25. 10:43
 3/3 anonim ***** válasza:
57%

Ez én vagyok 16-21 éves korom között.

Aztán leszoktam a sminkrol. Nem volt értelme(eü-ben dolgozok és itt tök felesleges).

2022. aug. 25. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!