Gáz ha reggel a buszon sminkelek?
Suliba menet, 30 perces busz út. Távolsági busz. Reggel nagyon korán kéne ahhoz kelnek hogy kisminkelm magam kb 5kor de nekem ehhez nincs erőm. Ezért néha a buszon festem ki magam így sokkal tovább tudok aludni.
Egy gimis Lány

Szerintem nem gáz. Annál inkább veszélyes.
A szemedre tényleg vigyázz, és vigyél egy valag sminklemosót, ha az út egyenletlensége miatt esetleg hosszabb és kacskaringósabb lenne a tusvonalad.
Esetleg suli wc nem jöhet szóba?

ha jó a kézügyességed és nem totál szr az út, simán :)
én versenytáncoltam gimiben, ha késésben voltunk/dugóba kerültünk/eltévedt a sofőr (igen ilyen is volt), simán megoldottuk a haj-smink-ruha kombót buszon is.

Hát elöszór is azért tartom gáznak mert higéniailag nem valami jó hiszen te is kapaszkodsz a korlátokba, hozzaersz a szekhez és több millio apolatlan,csöves, ember megfordul a buszon és úgy a börödhöz nyulni,meg a szemedhez szádhoz... igényes lehetsz..
Meg elege idegen sok ember elött sminkelni xd lehet egyszer közöségi hálon viszont látod magad egy vidibe xd vagy valami szoval higéniailag meg mindenhogy elég gáz, pl eleve a buszok nagyon kacskaringosak plane a mai buszvezetok elvezik ha az utasok szarul érzik maguk így pl sminkeled a szemed azt kinyomhatod vagy bele nyulhatsz sztem egyszer még lesz ebből bajod.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!