Lányok, reggel a sminkelést hogy oldjátok meg? Bővebben lenn
Figyelt kérdés
a sminket természetes fénynél kellene csinálni,de amikor elindulok otthonról a suliba még elég sötét van.hogy csináljam a alapozó felkenését h ne legyen maszkszerű és h normálisan fel tudjam vinni az arcomra és ne legyen ronda,légyszi segítsetek nincs ötletem:S:((2009. szept. 17. 06:52
1/10 anonim válasza:
Természetes fénynél?! Nálunk a fürdőszobában nincs ablak, de a arcom még soha nem panaszkodott, amiért a 100 wattos izzó fényénél sminkelem ki. :)
2/10 anonim válasza:
Én sem természetes fénynél sminkelek, mégsem szokott baj lenni. Viszont ha félsz, akkor sminkeld ki magad bent, aztán fogj egy tükröt és menj ki az udvarra. Ott látod, hogy kell-e igazítani.
3/10 anonim válasza:
Villanynál simán ki lehet sminkelni.
4/10 anonim válasza:
fürdőben sosem sminkelek, mert az tényleg para.
én az előszobában szoktam, ottis villany van, de vmivel természetesebb hatású megvilágítást csinál, mint a csempézett fürdőszoba 100 wattos égvel.
5/10 anonim válasza:
lampa es tukor !!!
nyugi ott is lathato ha foltos xD
en is igy cisnalom midnen reggel monddjuk nalam kb 5 perc a reggeli smink .. maskor v 40 de nah :D
6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :))))
2009. szept. 17. 15:11
8/10 anonim válasza:
Érdemes hideg fénynél sminkelni, szóval ha az izzónak nem sárgás a fénye, inkább fehér, akkor megfelelő. Az hasonló körülményeket teremt, mintha természetes fényben sminkelnél. Én például neonfényben csinálom, de szerintem ezek az energiatakarékos izzók is, amik összehajlítgatott üvegrudakból állnak (remélem értitek melyikre gondolok), fehér, hideg fényt bocsátanak ki.
L20
9/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2009. szept. 17. 19:41
10/10 anonim válasza:
én ha sminkelek nagy ritkán akkor is a fürdőben.Úgy csinálom h kimegyek és tükörbe megnézem a szobámba természetes fénynél milyen a smink.Sose volt még para ebből:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!