Reggel amikor kifestem a szempillámat, akkor szép íveltek, de kb 3-4 óra múlva már nem annyira. Ezen segíthet az ha szempillagöndörítőt használok?
Megtöri nagyon. Nem érdemes használni :(
Inkább keress egy jobb szempillaspirált, ami tartósabb.
Nővérem vett egyszer szempilla göndörítőt. Nem használta nap, mint nap, csak ha bulizni, szórakozni ment a baráti társasággal (szóval kb. hetente 1-2x). 2 hónap alatt olyan szépen eltöredezett a szempillája, hogy az hihetetlen. Azóta ugyan meg van a szempilla göndörítő, de nem használja. Hónapokba telt, mire rendbe jött nagyjából a szempillája.
Én ricinus olajat használok a szempillámra. Gyógyszertárban lehet venni pár száz forintért. Este sminklemosás, arcápolás után fültisztítóval viszem fel a szempilláimra, úgy, mint ha spirált használnék. A ricinus olajtól sokkal szebb lett a szempillám, dúsabb hatású és kicsit talán hosszabb is, ívelt. Egészséges szép szempilláim lettek, pedig előtte rövidebb és ritkásabb is volt. Ez mellett van egy jó szempillaspirálom (oriflame-es). A sörtéjének az egyik fele a hosszú szempillák elérésében, míg a másik fele az ívelt pillák elérésében segít. Ha csak szempillaspirált használok, az is szépen kiemeli a szememet.
És a ricinus olaj ápolja, táplálja a pillákat, szóval én ajánlanám a ricinus olajat, a göndörítő helyett. Többet érsz vele.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!