Szép göndör hajat szeretnék csak egy napra, este akarom felcsavarni, úgy aludni benne, reggel pedig szét szedni. Milyen hajcsavaróval lehet a legszebb hullámokat csinálni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 09:59
1/3 anonim válasza:
Milyen típusú a hajad? Csak azért kérdezem, mert nekem eléggé tartásnélküli, vékonyszálú és abban a csavaró hatása 5 percig sem marad meg.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha neked is ilyen a hajad, akkor inkább hajsütővassal csináld aznap reggel, plusz jó sok hajhab és hajlakk.
De ha erős hajad van, akkor jó lesz a csavaró is, de mindenképp ajánlom a hajhabot és a hajlakkot.
2/3 A kérdező kommentje:
már probaltam a hajsutovasat,de nem sokaig birta benne sajnos,csavaronal azt vetem észre hogy tobb ideig birta,azert akarom csavarni,csak nem tudom milyen lenne jo,mert nekem elegge nagyok vannak itthon,de surubb hullamokat szeretnek...a vekony hajcsavarok mennyira tartjak meg a hajat?eléggé sok hajam van..
2011. aug. 5. 10:32
3/3 anonim válasza:
Én a helyedben valami közepes méretűt választanék. Nem is a vastagat, nem is a vékonyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!