15 éves vagyok el akarom elkezdeni a sminkelést (bővebben lent írok)?
És ne vidd a mindennapit túlzásba. Halvány színeket keress mind szemhéjfestékben, mind rúzsban (inkább szájfény).
Nagyon kiábrándító látvány tud lenni egy túlsminkelt fiatal lány.
Ez attól függ milyen sminkeket akarsz csinálni. Szerintem egy tust vehetsz, az tartósabb mint a szemceruza, erősebb a színe és jobban látszik ha kihúzod a szemed. Milyen sminkekre gondoltál? Ha kicsit "extrémebbeket" akarsz csinálni, akkor minél több színes szemhéjfesték (azért nem úgy értem hogy vásárold fel a boltban az egész készletet), próbálgasd ki milyen színek passzolnak leginkább hozzád, szerintem a szemet érdemesebb leginkább színezni, onnan meg ha van rajtad alapozó, esetleg pirosító ha kell, akkor már meg is van kb minden. A szemmel lehet a legjobban vacakolni :)
Ha csak simán, natúr szerűen akarsz sminkelni, akkor nagyjából mindened megvan, alapozó, ha az nem kell épp akkor korrektor, szemcerka, egy kis színezésre szemhéjfesték, szempillaspirál..meg amit az elején írtam esetleg tus. A többi már a te dolgod mit hozol ki belőle :)
semmi féle képpen nem szeretnék túlzásokba esni,vagy nagyon vad sminkeket alkalmazni.
de mik szükségesek még:)?
Köszönöm:)!
az a baj hogy a tussal nem birok bánni:SS
próbáltam már 1x-2x de feladtam:/ nekem nem sikerül:(
Szia én 16 éves vagyok, engem is komolyabban 15 évesen szállt meg ez a "smink őrület" ,sok blogot olvastam,vajon miket kell beszerezni, és milyen márkából. Persze ilyen fiatalon egyértelműen kezdésnek ajánlom az Essence termékeit, és a Nyx-et. Ár/Érték kitűnő :)
talán ez segít: http://www.youtube.com/watch?v=F9zyttcwZyo&feature=channel_v..
Kezdő smink kollekció,érdemes végig nézni.
Egyébként ami neked van,szerintem az perpill elég. Először ismerkedj velük, nézegess sminkes videókat,majd úgyis gyarapodik a "tárad"én is apránként gyűjtöttem be. Szerintem Essenceből amit érdemes venned, az a alapozó, szemhéjfestékek (ha problémás a bőröd,akkor korrektor: Forget in! 3 in 1, ez a neve. Ja és egy sminklemosó sem árt, Balea vagy ugyanúgy Essence, esetleg egy nude szájfényt. Nyx-et müllerekben találsz,csak sajnos 3x drágábban,mintha internetről rendelnéd,de ha szeretnéd, megrendelem neked. Amúgy pirosítóból is beszerezhetsz egy barack-korall színt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!