Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lenne itt olyan lány, aki...

Lenne itt olyan lány, aki szeret adni magára, szereti sminkelni magát?

Figyelt kérdés

Persze nem vakolatra kell gondolni, de szeretem ha egy nő igényes önmagára, nőies, csinos, mindezek szerintem hozzátartoznak egy nőhöz.

Egyfajta intelligenciát is sugall, ha törődik magával, és igényes (nem pedig borzasztó) a sminkje.

Ha van itt ilyen, szívesen beszélgetnék vele, aztán meglátjuk, mi alakul. :)

Kedves, figyelmes, megbízható, humorral rendelkező, 32 éves férfi vagyok.

2023. máj. 29. 17:33
1 2 3 4
 11/36 anonim válasza:
De azért a casting szerint főleg csinos legyen ...
2023. máj. 29. 22:54
 12/36 anonim válasza:
De csak akkor, ha te is sminkeled magad, szeded a szőrt a mellkasodrol, stb. Akkor talán... Ja, inkább mégse... Ilyen pasi nem kéne, aki így indít egy ismerkedest.
2023. máj. 29. 23:13
 13/36 anonim válasza:
Szoktam sminkelni, meg is szokták dicsérni, de nem ismerkednék olyan "férfivel", akit ez érdekel.
2023. máj. 30. 10:38
 14/36 anonim válasza:
A smink intelligenciát sugall? 😀 Ilyen profán módon racionalizálni, hogy miért a festett csajok jönnek be valakinek még sose hallottam. :D A műkörmös nők meg matematikusok, mi? A mellimplantosok phD-val rendelkeznek. Folytassam? :D
2023. máj. 30. 12:22
 15/36 A kérdező kommentje:

Ti nem értitek, amiről beszéltem. Én azt mondtam, hogy ha egy lány képes igényesen megcsinálni a sminkjét, az vonzó, mert egyrészt szép, másrészt aki ilyenben ügyes, az rendelkezik intelligenciával is, persze emellé nem árt egy olyan arc, amin látszódik az értelem is, hisz ha lerí róla a butaság, az nem vonzó. De általában egy buta lány nem is képes igényesen festeni magát, hanem még azt is elrontja.

13: Én nem mondtam, hogy ez érdekel, hanem hogy tetszik, ha egy lány ilyen szinten is törődik magával. Nem értem, ezzel mi a baj?!

Ettől függetlenül az a legfontosabb a számomra, hogy emberileg milyen, hogy ki tud e alakulni egyáltalán összhang közöttünk, hiszen ha nem, akkor nincs miről beszélni.

2023. máj. 30. 15:46
 16/36 anonim válasza:

Szerintem az ügyesség és az intelligencia nem függ össze.

"nem árt egy olyan arc, amin látszódik az értelem is" és ezt te a sminkkel hozod össze? Aki nem sminkel, nyilván nem látszódik rajta az értelem ...

2023. máj. 30. 16:08
 17/36 A kérdező kommentje:
Te tudod értelmezni a leírtakat? Ahogy látom, nem.
2023. máj. 30. 16:35
 18/36 anonim válasza:
Te próbálod kimagyarázni a baromságaidat, szerintem már te nem tudod értelmezni hogy mennyi xart hordtál össze.
2023. máj. 30. 17:29
 19/36 anonim válasza:
Egy felszínes kretén vagy, ennyi. Nem gyanús hogy egy nő sem ugrott a kérdésedre? De lehet hogy akik olvasták, egyik sem igênyes vagy festi magát,ugye? 🤔🤦
2023. máj. 30. 17:45
 20/36 anonim válasza:

Nyilvan a kerdezo is igenyes es jol nez ki. Miert ne varhatna el ezt a barataitol.

Egesz mas egy magaval es eletvel elegedett emberrel baratkozni,mint aki ronda,orokszingli es ez sugarzik minden mondatabol. Meg amikor beszolnak lepten nyomon,h mennyit fizet a tarsasagomert. 🤣🤣🤣

2023. máj. 31. 07:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!