Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Barátkoznál cigánnyal ? Mit...

Barátkoznál cigánnyal ? Mit gondolsz erről? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Van egy munkatársam, mindketten pedagógia asszisztensek vagyunk.

Nos, egy aranyos lány, szőke,fehér bőrű, visszahúzódó. Viszont cigány, úgy voltam vele, hogy nem zavar, biztosan nem alja helyről jött. Van egy közös buli amire mindketten mennénk, viszont se az ő, se az én barátaim nem akarnak rá menni. Így megbeszéltük, hogy elmegyünk rá ketten, meg is vettük a jegyeket már.

Ma kíváncsiságból rákerestem alaposan a facebookon. Hát elég érdekes a családja és sokan is vannak, szóval tipikus cigány...

Le vagyok döbbenve, hogy egy értelmes, dolgos ,szép lány és, hogy kik a rokonai nekik. A rokanai nem tanult,ertelmesnek. Egyébként az látszik,hogy ki akar tőrni ebből, el is költözött már egyedül albérletbe.

Persze óvatos vagyok vele, alapból a buli helyen fogunk találkozni is, szóval nem megyünk egymás házához. Csak most így hirtelen sokkot kaptam a családtól.

Mit gondolsz?

2023. ápr. 20. 22:12
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:

Ennyi istentelen barmot..

Mi az, hogy a vérükben van?

Minden neveltetés kérdése, senki sem lesz bodzaszedő a vére miatt.

Te pedig ne barátkozz vele, nincs rád szüksége.

2023. ápr. 21. 13:19
 32/37 anonim válasza:
Persze, hiszen az ő személyisége a lényeg. Minden ember értékes és szerintem alap emberi norma kellene, hogy legyen, hogy senkit nem ítélünk meg a származása, családja alapján.
2023. ápr. 21. 15:01
 33/37 anonim válasza:
Messziről kerülöm a cigányokat
2023. ápr. 21. 17:33
 34/37 anonim válasza:
Mivel minden neveltetése kérdése, ezért simán. Az ember nem tehet róla, hogy hová születik, arról viszont igen, hogy utána miképp cselekszik. Ha normális, akkor abszolút.
2023. ápr. 21. 18:56
 35/37 anonim válasza:

Nekem sajnos negatív tapasztalataim vannak.

ERŐSZAKKAL(!) rá lettem kényszerítve, hogy ne kerüljem el őket köszönés nélkül. A rendőrség szinte teljesen befolyásolva van.

Privátban sem vállalhatom a véleményemet. Közvetlen légtérben a többségét igyekszem elkerülni.

RENGETEG(!) lopási kísérletet nem lehet jelezni a rendőrségnek. Segélyhívó mobiltelefonon??? Ugyan! Téves riasztásnak minősítik legtöbbször.

Budapest, budai körzetek. (Tényleg nagyon kevés a kivétel...)

2023. ápr. 22. 04:42
 36/37 anonim válasza:

Férfiként írok, fehér bőrűként. Évekig volt egy barnabőrű félcigánylány haverom. Sajnos beleszerettem idővel. Amúgy okos volt, tanult, dkedves, diplomás, értelmes. De amikor beleszerettem, elkezdett hazudozni, egyáltalán nem volt gerinces, egyenes. Totál mellébeszélt, és megpróbált palira venni, elég meredek hazugságai voltak akkorra már. Oké, nem általánosítok, de már óvatosabb vagyok a cigánylányokkal.

Viszont volt pár zenész cigány pasas, akikkel egészen jól kijöttem haverilag, meg néhány normális félcigány srác haver.

2023. ápr. 23. 00:24
 37/37 anonim válasza:
Ahogy a külső megjelenésre, úgy a jellemvonásokra is hatással van a genetika. Aki azt, mondja, hogy minden neveltetés kérdése, az nincs tisztában ezzel. Nemrég volt egy eset, amikor egy ilyesmi nő ölte meg az idős magyar nevelőanyját mert nem kapott pénzt. Pedig jó neveltetést, odafigyelést kapott mégse lett olyan mint az örökbefogadók gyereke. Lákátosék se véletlenül olyanok amilyenek. Lehet ez a lány rendes, ha szőke valószínűleg nem teljesen gypsy, de ha lesz egy gyereke az már simán viheti tovább a "hagyományokat". Ha viszont a kérdező szeret veszélyes élni akkor hajrá!
2023. júl. 2. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!