Barátkoznál cigánnyal ? Mit gondolsz erről? Bővebben lent
Van egy munkatársam, mindketten pedagógia asszisztensek vagyunk.
Nos, egy aranyos lány, szőke,fehér bőrű, visszahúzódó. Viszont cigány, úgy voltam vele, hogy nem zavar, biztosan nem alja helyről jött. Van egy közös buli amire mindketten mennénk, viszont se az ő, se az én barátaim nem akarnak rá menni. Így megbeszéltük, hogy elmegyünk rá ketten, meg is vettük a jegyeket már.
Ma kíváncsiságból rákerestem alaposan a facebookon. Hát elég érdekes a családja és sokan is vannak, szóval tipikus cigány...
Le vagyok döbbenve, hogy egy értelmes, dolgos ,szép lány és, hogy kik a rokonai nekik. A rokanai nem tanult,ertelmesnek. Egyébként az látszik,hogy ki akar tőrni ebből, el is költözött már egyedül albérletbe.
Persze óvatos vagyok vele, alapból a buli helyen fogunk találkozni is, szóval nem megyünk egymás házához. Csak most így hirtelen sokkot kaptam a családtól.
Mit gondolsz?
Ennyi istentelen barmot..
Mi az, hogy a vérükben van?
Minden neveltetés kérdése, senki sem lesz bodzaszedő a vére miatt.
Te pedig ne barátkozz vele, nincs rád szüksége.
Nekem sajnos negatív tapasztalataim vannak.
ERŐSZAKKAL(!) rá lettem kényszerítve, hogy ne kerüljem el őket köszönés nélkül. A rendőrség szinte teljesen befolyásolva van.
Privátban sem vállalhatom a véleményemet. Közvetlen légtérben a többségét igyekszem elkerülni.
RENGETEG(!) lopási kísérletet nem lehet jelezni a rendőrségnek. Segélyhívó mobiltelefonon??? Ugyan! Téves riasztásnak minősítik legtöbbször.
Budapest, budai körzetek. (Tényleg nagyon kevés a kivétel...)
Férfiként írok, fehér bőrűként. Évekig volt egy barnabőrű félcigánylány haverom. Sajnos beleszerettem idővel. Amúgy okos volt, tanult, dkedves, diplomás, értelmes. De amikor beleszerettem, elkezdett hazudozni, egyáltalán nem volt gerinces, egyenes. Totál mellébeszélt, és megpróbált palira venni, elég meredek hazugságai voltak akkorra már. Oké, nem általánosítok, de már óvatosabb vagyok a cigánylányokkal.
Viszont volt pár zenész cigány pasas, akikkel egészen jól kijöttem haverilag, meg néhány normális félcigány srác haver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!