Barátkoznál cigánnyal ? Mit gondolsz erről? Bővebben lent
Van egy munkatársam, mindketten pedagógia asszisztensek vagyunk.
Nos, egy aranyos lány, szőke,fehér bőrű, visszahúzódó. Viszont cigány, úgy voltam vele, hogy nem zavar, biztosan nem alja helyről jött. Van egy közös buli amire mindketten mennénk, viszont se az ő, se az én barátaim nem akarnak rá menni. Így megbeszéltük, hogy elmegyünk rá ketten, meg is vettük a jegyeket már.
Ma kíváncsiságból rákerestem alaposan a facebookon. Hát elég érdekes a családja és sokan is vannak, szóval tipikus cigány...
Le vagyok döbbenve, hogy egy értelmes, dolgos ,szép lány és, hogy kik a rokonai nekik. A rokanai nem tanult,ertelmesnek. Egyébként az látszik,hogy ki akar tőrni ebből, el is költözött már egyedül albérletbe.
Persze óvatos vagyok vele, alapból a buli helyen fogunk találkozni is, szóval nem megyünk egymás házához. Csak most így hirtelen sokkot kaptam a családtól.
Mit gondolsz?
Volt cigány exem, van cigány könyvelő barátnőm.
Az exem elzüllött, kijött egy olyan oldala idővel, ami nem tetszett.
Mindannyian rendes srácnak ismertük, nem volt semmilyen tájszólása, bőre se volt olyan sötét, a jellegzetes cigánykarika szemei alatt megvoltak annyi, de alapon azt leszámítva szép is volt.
Az új munkahelyén megváltozott,ahol anyjával dolgozott egy közegben, ismét közelebb került anyjához és észrevettem a nem megszokott dolgait, fura is volt, idővel meg is csalt.
Közös barátaink le is voltak döbbenve mindezen, azon pedig én is és ők is sokkot kaptunk, hogy amikor lekurváztam a lányt akire gyanakodtam a srác tüdőmre taposva fojtogatni kezdett.
Megfogadtam: sima ismeretségen, barátságon túl többet nem engedek cigánynak.
Mindig is hinni akartam s akarok, hogy vannak kivételek.
Később ismertem meg a könyvelő csajszit. Tisztességes, mentalitásban, észben, beszédben, viselkedésben stb. minden normális az ő esetében. A vitatémáknál pedig korrekt, érvelni tudó, intelligens nő, még ittasan is ilyen, ami megnyugtató.
Ez a két szélsőség csak 2 történet. A többi személyes élményem cigányomkal kapcsolatban nem kellemes.
Neked kell látni, tapasztalni, tudni ki is áll előtted, mint személyiség.
Én is tudok ismerek szőke fehér bőrűt akiről soha nem mondanád meg, hogy az. Nem mind ugyanolyan (pedig én utálom a cigányokat).
Közép suliban 2 haverom is cigány volt de azok rendesebbek voltak mint a magyarok többsége.
Adj neki egy esélyt szerintem. Mit veszíthetsz? A családba pedig ne akarj bekerülni.
Amíg nem tapasztaltam velük kapcsolatban rosszakat, addig én is azt hittem, hogy biztos nem mind rossz.
De, sajnos a vérükben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!