Barátkoznál cigánnyal ? Mit gondolsz erről? Bővebben lent
Van egy munkatársam, mindketten pedagógia asszisztensek vagyunk.
Nos, egy aranyos lány, szőke,fehér bőrű, visszahúzódó. Viszont cigány, úgy voltam vele, hogy nem zavar, biztosan nem alja helyről jött. Van egy közös buli amire mindketten mennénk, viszont se az ő, se az én barátaim nem akarnak rá menni. Így megbeszéltük, hogy elmegyünk rá ketten, meg is vettük a jegyeket már.
Ma kíváncsiságból rákerestem alaposan a facebookon. Hát elég érdekes a családja és sokan is vannak, szóval tipikus cigány...
Le vagyok döbbenve, hogy egy értelmes, dolgos ,szép lány és, hogy kik a rokonai nekik. A rokanai nem tanult,ertelmesnek. Egyébként az látszik,hogy ki akar tőrni ebből, el is költözött már egyedül albérletbe.
Persze óvatos vagyok vele, alapból a buli helyen fogunk találkozni is, szóval nem megyünk egymás házához. Csak most így hirtelen sokkot kaptam a családtól.
Mit gondolsz?
Nem tudom én sem. Eredeti szőke a haja az fix .
Egyáltalán nem látszik rajta
hogy cigány, elején mikor még nem tudtam a teljes nevét tök jót beszélgettem vele, eszembe se jutott, hogy ő az lenne.
Bár biztos jó nevelést kapott ,ha így dolgozik meg egy másik kolleganőmmel tábort is szervez nyárra a gyerekeknek.
Na mindegy is már... bulit nem mondom vissza,mivel van 2 jegy már. Max többet nem szervezek vele semmit. Későn jutott az eszembe, hogy kutakodjak a családja után.
Nekem van egy roma barátnőm, osztálytarsak voltunk még az általánosban.
Kiritt a többiek közül, szerény, csendes és nagyon kedves csaj volt.
Most óvónő, két gyereke van, ferje, úgy élnek szép lakásban mint bárki más.
Megmaradt ugyanannak a jofej lánynak, aki volt mindig is.
A családja okyan amilyen, velük nem tartom a kapcsolatot.
Nem.
Mert ő hiába rendes, ha jön majd a família mondjuk tőled kunyerálni...
A vér nem válik vízzé.
De ne legyen igazam!
(Nekem rosszak a tapasztalataim, ezért óva intelek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!