Székesfehérvári lányként barátkoznátok velem?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok, van párom, de szívesen barátkozom fiúkkal és lányokkal is. 167 cm vagyok, világosbarna hajú és barna szemű. Privátokra is válaszolok.2023. ápr. 11. 14:45
1/6 anonim válasza:
Ha csak barátkozni akarsz akkor a "paramétereid" kevésbé fontos tényezők, de ezt lehet csak én gondolom így.
2023. ápr. 11. 15:30
2/6 anonim válasza:
Persze, ráadásul az egyik hely Székesfehérvár amit kinéztem, hogy szívesen költöznék oda. :)
2023. ápr. 11. 16:57
3/6 anonim válasza:
Az, hogy székesfehérvári vagy nem lenne probléma, de az hogy lány, hát én nem tudom. Ezt biztosan átgondoltad?
2023. ápr. 11. 22:21
4/6 anonim válasza:
Barna szem barna haj. A magassag is majdnem egyezik. Lehetnél a zsánerem. Azt hiszem jobbra huználak a tinderen.
De mit kezdjek a paroddal? Gyertya tarto nem vagyok, 3. meg nem leszek.
A baratkozashoz pedig ennél nekem tobb info kellene nekem. Mert nyilvan nem a szemed szine miatt döntöm el h gyilkos vagy e... 😬
2023. ápr. 11. 23:24
5/6 anonim válasza:
Szívesen beszélgetek, Kérdező.
2023. ápr. 14. 10:02
6/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem is írhatsz, ha gondolod, szívesen beszélgetek.
33/N
2023. júl. 12. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!