Aki úgy érzi hogy a kisebb fokú asperger vagy autizmus miatt nem barátkoznak vele, nem tudnak mit kezdeni vele, milyen "túlélési" tippjei vannak?
Figyelt kérdés
Szívesen beszélgetnék hasonlókkal, akiknek nincs barátjuk.2023. ápr. 18. 10:18
1/24 anonim válasza:
Oké,írjál valami témáról ami foglalkoztat.
2023. ápr. 18. 10:37
2/24 anonim válasza:
Nem ilyen vagyok de mégse barátkoznak velem. Egyszerű, tanuld meg hogy csak magadra számíthatsz, nekem már sikerült.
2023. ápr. 18. 11:08
3/24 anonim válasza:
Nekem írhattok, akikkel nem barátkozik senki. Hátha találunk közös nevezőt, próba - szerencse. :)
2023. ápr. 18. 11:52
4/24 anonim válasza:
Én sokat olvasok, rajzolok, elfoglalom magam kreatív, érdekes dolgokkal. A háziállatok társasága is jót tesz. De a barátok hiányát semmivel nem lehet 100%-osan pótolni, valamennyire mindig hiányzik. Gyerekkoromban, meg tinikoromban még voltak barátaim, mert az aspergeres tünetek a fiatalok viselkedésében még jobban elvegyülnek. De felnőttként már egyre feltűnőbb. :/
2023. ápr. 18. 12:32
5/24 anonim válasza:
Mik az aspergeres felnőtt tünetek?
2023. ápr. 18. 12:57
6/24 anonim válasza:
Aspergeres vagyok, mondjuk néhány barátom van még 14,5 évvel ezelőttről, de pont mostanában elkezdtem újra barátkozni és ez elég egyértelművé tette, hogy az autizmus nagyban akadályoz ebben, de ha így is érdekel, nekem írhatsz.
18L
2023. ápr. 18. 13:27
7/24 anonim válasza:
Jajj, már megint te :D diagnosztizált már valaki, vagy csak te gondolod továbbra is magadról hogy aspergeres vagy, mert nehezen megy az ismerkedés és intelligensebbnek gondolod magad az átlagnál?
2023. ápr. 18. 15:52
8/24 anonim válasza:
Nálam nincs kimutatva, de van valami nálam is. n kkikapcsoltam az érzelmeket az emberek felé, csak a munka, aminek élek.
2023. ápr. 18. 20:02
9/24 anonim válasza:
#8 akkor a kérdezővel pont összeilletek. Nála sincs kimutatva semmi, csak látta a tiktokon, hogy ez most menő, és remeg érte, hogy ő is aspi legyen.
2023. ápr. 18. 20:28
10/24 A kérdező kommentje:
Kedves hetes és kilences: jót nevetek rajtatok, ti azt hiszitek minden hasonló kérdést egy ember ír ki? Ez az első kérdésem.
2023. ápr. 18. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!