Aki úgy érzi hogy a kisebb fokú asperger vagy autizmus miatt nem barátkoznak vele, nem tudnak mit kezdeni vele, milyen "túlélési" tippjei vannak?
Figyelt kérdés
Szívesen beszélgetnék hasonlókkal, akiknek nincs barátjuk.2023. ápr. 18. 10:18
21/24 anonim válasza:
Ja, már az asperger is olyan, hogy aki annak érzi magát, az az lehet. 😂 Na, bakker, engem meg hány helyre elküldtek mindenféle vizsgálatokra tesztekre, foglalkozásokra... Az egész gyerekkorom ezzel telt. Erre kiderül, hogy csak el kellett volna döntenem, minek érzem magam. ☺️
2023. ápr. 18. 21:00
22/24 anonim válasza:
Manapság már olyan mint a nemi identitás. Ha annak vallod magad, akkor az vagy :D
2023. ápr. 18. 21:07
23/24 anonim válasza:
Szerintem ha kicsit intelligensebb vagy az átlagnál, az is nagy gátat szab ebben.
Ráadásul nincs témám a korombeliekkel, szóval eww..
Szívesen beszélgetek bárkivel, írjatok nyugodtan!
16/f
2023. ápr. 18. 23:38
24/24 anonim válasza:
Hali, én szívesen beszélgetnék veled ezekről a nehézségekről mert én is hasonlókkal küzdöttem eddig egész életemben (már kb születésemtől fura vagyok). És próbálok beilleszkedni, működni ebben a társadalomban, de nem könnyű, mindenesetre próbálkozom (jelenleg pszichoterápiára járok ami remélem segíteni fog). ... Ha komolyan gondolod hogy tudnánk lelkileg támogatni egymást így meg tippeket adni egymásnak akkor írj. Bár én nem asperger hanem borderline fele hajazok (némi szorongással fűszerezve, pár fizikai tünettel) és INFJ vagyok ha ez mond valamit.
máj. 2. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!