Lenne valami módja tinédzser korban melegekkel ismerkedni neten?
Figyelt kérdés
Nem rég vállaltam fel magam ezért szeretnek magam melle egy fiút de mivel az ismerőseim közül senki se meleg más opciót nem látok magam előtt.Ha esetleg ez számít valamit 16/F Miskolc,ha szeretne valaki beszélni /ismerkedni2021. aug. 10. 09:20
21/24 A kérdező kommentje:
#20 nem teljesen értem a hozzászólásod.
2021. aug. 11. 12:30
22/24 anonim válasza:
Ő.. én leszbikus vagyok, de én a Facebookon is szoktam ismerkedni szerintem biztos vannak ott is meleg meg LMBTQ+ oldalak ahol tudsz ismerkedni! Bár én a barátnőmet itt ismertem meg!😆
2021. aug. 11. 12:32
23/24 anonim válasza:
Kedves kérdező trollokkal ne is foglalkozz! Nyilván hallott valami ostoba dolgot és ezzel próbál ijesztgetni. Közben meg ő is ugyanúgy tolja a dolgot, csak maga előtt is titkolja.
Nyugi!
2021. aug. 11. 12:32
24/24 Kaname90 válasza:
Undorítóak vagytok, kommentelők, vagymiezxd miért ne lehetne kapcsolata vagy bármi mert meleg? Ez nem betegség és nem is gond, ha úgy gondoljatok akkor max a ti fejetekben van eléggé nagy probléma, meg mi az h ne szexeljen ennyi idősen hanem majd később? Miért ha hetero lenne akkor már 11 évesen is azz csinálna amit szeretne? Undorító egy felfogás de látszik csak egy bizonyos részről mégpedig a homofób idiótákéról akik nem tudják elfogadni hogy rajtuk kívül más is létezik. Amm kérdező ha szeretnel nyugodtan írhatsz privatban. Halii
2021. szept. 12. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!